Eren_umay2 anayimbenanaaa Bizde Umay Liya koyucaz inşallah önceden karar vermiştik ama kayınvalidemgil falan söyleyemedi babanne dede söyleyemedikten sonra benimde içime sinmedi açıkçası
RehoGelin anayimbenanaaa Ömer Aslan & Demir Alp abisi koydu isimlerini polis çocuğu olarak hem kahraman polisimizin adına hem Muşta görev yaptığımız için Alparslan adına adıyla yaşasınlar inşallah
EddaBilkil anayimbenanaaa Eflin Meva koyuyoruz balım. Edlin cennete açılan kapı demek. Meva kuranda geçiyor cennet bahçesi demek.
Tugbakose-24 Kız olursa AYMİRA erkek olursa GÖKTUĞ YAMAN DORUK bunlardan birini koycaz. Bitanr oglum var adı MUSTAFA POYRAZ
Melike_nur53 anayimbenanaaa bizimde oğlumuz olucak ama hala kararsızız kızım zehra ona uydurmak istiyorum aklımdaki isimler zahit, zeyd emin, yuşa, talha gibi bakalım elbet birine karar veririz heralde 🤷🏻♀️
Kbra94 Bizde hala karar veremedik. Aysima ismini beğenmiştik. Ama kafam o kadar karışık ki. Lina, ismide hoşuma gidiyor. Elif lina koymak istiyorum ama elif ismi eşimin ailesinde yakın birinde var. Bilindik bir isim olsun istiyorum.