anayimbenanaaa Ruku Meva ismini ilk defa duydum 😌 Kulağa çok hoş geliyor. Sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻
anayimbenanaaa Beyzats Ravza ismi de çok kullanılan bi isim değil benim hiç aklıma gelmezdi. Değişik ve güzel bi isim ☺️ Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağ sağlim 🙏🏻🧿
beyzzsenturkk Aysegul123Defne biz alıştık ahsa sonradan eklendi kuranda da geçsin dedik yoksa sadece afel dile kolay geliyor
Aysegul123Defne beyzzsenturkk siz bilirsiniz cnaim ismiyle büyüsün inşallah ama söylerken nefes dolu başlayıp nefessiz kaldım ben iki isimde duyulmamış ve h ve f harfleri biraz zor olduğundan galiba
anayimbenanaaa Burciin19 Atlas ismi de favori erkek isimlerim arasında bende çok beğeniyorum 😅 Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🧿🙏🏻
Baloglum93 Nz27 ama ben hamile kalmadan önce bı haber izlemiştim Fransa’da Muhammet ismi yasaklanmış o an bende Allah’a söz verdim bı oğlum daha olursa adını Muhammet koyucam diye iki ay sonra da hamile olduğumu öğrendim bu sözümü tutmak istiyorum
Beyzats anayimbenanaaa Amin bütün annelerimiz sağlıkla bebeklerine kavussun inşAllah 🤲.Bizim de çevremizde hiç yok . Kuranda geciyor anlamıda cennet bahcesi demekmiş 💕 39+1haftalık olduk çok şükür karar verebildik😅😅
Nz27 Baloglum93 anladım cnm hayırlısı olsın enn güzelini yapmıssın inş ismi sahibi gbi imanlı temiz hayatı olur saglıkla gelsin inşAllah hepside 🤲🏻