busranur_19 Kızlar bugün sabah uykudan uyandıracak kadar kötü bir bacak krampıyla karşılaştım hiç olmamıştı çok kötüydü gebelikten muhtemelen yaşayan var mı ? Ne yapmam gerekiyor
mrvak busranur_19 canım doktoruna danış bi muhtemelen magnezyum takviyesi verir ama danışmadan başlama kendin ☺️ uzun süre ayakta kalmamaya çalış o da etkiler krampları
Zmraemr busranur_19 magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor genelde.O kramp girdigi anda ellerinizi birleştirip ayaklarınızın altına koyun ve kendinize doğru çekin anında o ağrı kesilecek ve gün içinde o bacak ağrısı da olmuyor hem.bir maden suyu da içebilirsiniz
busranur_19 mrvak Aslında uzun süre ayakta kalan biri değilim neden böyle oldu anlamadım çok kötüydü doktorla görüşmem gerekecek gibi. Teşekkür ederim ☺️
busranur_19 Zmraemr aayyyy 😁mümkün değil kıpırdayamadım bacağımı oynatamadım resmen çok zor bir durummuş gerçekten
SerraveAnnesii Hamileliğimde ilk 3 ay bende hep bu sorunu yaşadım sonrasında pek yaşamamıştım. Ama uykudan uyandırıyordu benide ilaç falan kullanmadım
busranur_19 SerraveAnnesii Evet uykudan uyandırdı benide ;( 3.trimesterde devam etti daha sürer mi acaba :(