Seymasezer 4 gün önce doğum yaptım. O hastanede doğum yapmayı düsünüp aklında soru işareti olan varsa cevaplayabilirim
Elif-sedat Seymasezer doktorunuz kimdi ve ilgili davrandılarmı bende dün oraya gitim muane olmayda doktorum iydi ama okdugum yorumlar beni biraz tedirgin eti sizin dogumunza giren ebler nasıldı normelmi sezeryanmı oldunuz
Baloglum93 Seymasezer ya benim merak ettiğim şey ben sezeryanim doktor kendisi mi bana sezeryan randevusu verecek şu tarihte gel mi diyecek bide yarışları geceden yapılıyormuş heralde
Eddakayaa Seymasezer canım bende orda doğum yapmayi düşünüyorum doğum anında ve sonrasında ilgileri nasıl güler yüzlüler mi normal doğum anında bı azarlanma yada modunu dusurcek bı hareket ile karşılaştın mi mesela ıkınma ne nefes konusunda destek oluyorlar mi
Seymasezer Elif-sedat normal doğum yaptım doğumuma giren doktorlar ebeler cok ilgiliydiler. Ama cok gencler. Dikiş sırasında zorladılar tecrübezliklerinden dolayı 5-6 saat sonra bidaha dikiş için çatala çıktım
Baloglum93 Baloglum93 yatis demek istemiştim . Birde ziyaretçi kabul ediyolar mi refakatçi erkek almiyolar diye biliyorum 😄😄 benim sorular bitmez sen en ince detayına kadar anlat 😄😄
Seymasezer Baloglum93 ziyaretçi alıyorlar yarım saat eşim görmeye gelmişti. Ama 1 bucuk saat içerde durdu kimse dikkat etmedi sonra cıktı eşim bisey demesnlsr diye
Baloglum93 Seymasezer aaa nasıl yani mesela ben şimdi 38 haftalık olunca acilden giriş yapıp sezeryan tarihi mi Alicam
Tuab Baloglum93 ben geçen gün gittim sezeryan olucam 37den önce gün vermiyoruz dedi doktor hersey yolundaysa bekletiyorlar
MirayAlya Hastanede kalış süreniz ne kadardı acaba, bende acaba orda mi yapsam diye düşünüyorum ama bir çok kişi dikiş konusundan muzdarip olmuş. Benim ilk doğumum sezeryan. O yüzden normal denemek de istemiyorm. Bir daha olsa orda yaparım der misiniz?
Seymasezer MirayAlya evet gerçekten bende müzdaribim dikiş konusunda. Normal doğum yaptı. 5 saat sonra patlamıs dediler bidaha dikiş attılar. Sezaryeni bilmiyorum ama normal doğumdaki doktorlar çok genc cok tecrübeli olduklarını söylemem
Seymasezer Eddakayaa evet levent bey diye bi asistan doktor vardı genc bi doktor. Benle beraber squat yaptı sancı odasında.
Seymasezer Eddakayaa ebelerde iyidi soru sorunca düzgün cevap veriyorlar. Modumu düsürcek biseyle karsılasmadım sadece dikiş atılırken canım cok yandı onda düzgün durmassan dikişin uzar vs gibi konustular