Merly Geçen adet dönemimde çok sancı çektim ağrılı bi donem geçirdim adetimden 2 gün önce adet oldum ilk olduğumda kan gelmedi ağrım vardı ama kahverengi bi leke geldi ve 4 5 saat sonra kanaman oldu başta öyle kahverengi tonlarında leke gelince yerlesme kanamasi sandım çünkü o ay sık idrara çıkıyordum sürekli baş ağrım ve mide bulantim oluyordu halsizlik ve uyku hali de vardı yeni evli sayılırım bu konu hakkında pek bilgim yok yaptığım araştırmalar da beni fazla tatmin etmiyor neden o renkte bi kan geldi daha sonra normale dönmüş olabilir acaba?
ayla23 Yeni evlisin vücudunda hormonal drğişiklikler oluşmuş artı adetimiz her şeyden etkilenir ruh halimizdeN, ortam değişikliğinden, yaşadığımız olaylardan o yüzden bence bu kadar detaya varma.
halime141710 Evliliğin ilk sıraları öyle oluyor hatta ben 2 ay adet göremedim evlendikten sonra adet düzenin değişiyor 2-3 ay öyle oluyor sonra düzene giriyor eğer bebek istiyorsan o ay herşey burnuna kokar inanın gebelikte ki koku ile normal koku alma arasında çok fark var benim burnum çok keskindir yani benimde o zamanlar kokardı burnuma ama gebe kaldıktan 10 gün sonra aldığım o koku 3-4 katı burda psikoloji çok etkiliyor bende aynı yollardan geçtim ondan söyleyeyim dedim Çocuk istiyorsan ovulasyon takibi yap ve çocuk olacak mı diye ilişkiye girme inan bunlar insanı çok geriyor