Likayolcusu Maydonozluk benim kızımın adı zeynep mina 🥰 büyük benemizin ismi zeynep babamızda hep mina adında kızı olsun istiyormuş 🥰 biz çok beğeniyoruz ismini ama şimdiki aklım olsa tek isim koyardım zor oluyor böyle herkez bi isimi kullanıyo kimse iki ismi aynı anda kullanmıyor
Maydonozluk Likayolcusu oğlumun isminide iki isim seçtik karar veremediğimiz için 😂 benimde iki ismim var evet zor oluyor ama açıkcası zeynep ismini pek istemiyorum eşim için koyuyorum
Sulezeynep Maydonozluk kızımın ismi zeynep cok güzel bir isim kızım diye demiyorum 🥰😊ben zeynep erva katmak istemiştim eşim istememisti iki isim ağır olur demişti sadece zeynep ama zeynep erva,da hoş duruyor sağlık li olsun inseAllah
hknbsrsura Maydonozluk amin insaAllah çok teşekkür ederiz evladını bekleyen tüm anneler sağlıkla alsın insaAllah kucağına 🤍
Zeynepkilic Maydonozluk Zeynep meva olabilir ama bemce erva çok güzel isim Zeynep Erva uyumluda anlamlarıda cok güzel adaşm 😁
Elif-Turan5036 Maydonozluk Allah nasip ederse benim de kızım olacak ismi Zeynep koyacağım ikinci isim olarak eşim Fatıma istedi Zeynep Fatıma olacak. Zeynep Erva veya Zeynep Azra olabilir
Nazendehanim Maydonozluk Ben Zeynep Neva düşünüyorum ya da sadece Erva senin seçeneklerin arasından Zeynep Ervayi oyluyorum 🌸
SultanU 36 haftalık hamileyim kızım olacak adını Zeynep koycam 😍 eğer ikinci bir isim koysaydım kesinlikle Zeynep Ada koyardım 🫶🏼
Elif2434 Allah nasip ederse benimde bi kızım olucak inşallah. Bende Zeynep Eylül koycam adını. Zeynep ismini ben Eylül ismini eşim istedi.
Burciin19 Maydonozluk kızımız olsaydı Zeynep arya koyucaktık nedense zeynep ismini hep babalar istiyor 🙃
SultanU Burciin19 Nedeni çok basit benim de eşim istedi anlamı babasının süsü, güzeli ve mücevher demek 😂