Hazal44 Kızlar3 gündür şidetli baş ağrısı yaşıyorum parol kullandım faydasını görmedim başka önereceğiniz bi’şey var mı ve normal de bende migren var mide bulantısı da yaşiyorum haliyle bişeyi çok stres yaptım başıma vurdu
Women_nur_ Hazal44 hamiş değilsen Arveles şiddetle tavsiye ederim. İciyosun içinden 3 dakika sayiyosun 4. Dediğin an ağrı falan kalmiyo. Dene ve gör 😊
Zykbrkty Hazal44 bende de aynı sıkıntı at kestanesi kremle hem boynumu hem başımı ovdum sonrada ılık bi duş aldım öylw geçti çok şükür
Likayolcusu Hazal44 ben de de migren var doktorum gebelikte iji parolu aynı anda al karanlk sesiz bi yerde uyuyabiliyorsan uyu veya uzan demişti çok şükür hala migrenim tutmadı yani denemedim daha siz deneyin iyi gelir belki
Fulyatrn Aynı şekil bende 2 gündür çekiyorum özellikle sol tarafım. Nemli bezle gözlerini kapat biraz soğuk olsun ve karanlık oda da öyle sessiz kapa gözlerini
Sule0606 Havlu kağıt arasına karabiber serpip üzerine kolanya döküp alnınıza koyarsanız fayda ediyor. Bende de migren var faydasını görüyorum.gecmis olsun
piiremsesinannesiii Ay bende 4 aylık hamileyim ve baş ağrısından ölüyorum gün içerisinde ama uyuyunca geçiyor çok şükür
Hazal44 piiremsesinannesiii benim geçmiyor 3 yaşında oğlum var sağolsun durmuyor ki bide hasta onlada uğraşıyorum
hulya5757 Benim de oluyor bikaç gündür buzu ince bir havluya sarıp enseme koyuyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim geçmiş olsun
halime141710 Hanımlar bu dönemde bol bol su içmemiz lazım suyu az içtiğiniz zaman çok kötü baş ağrısı yapıyor 3 lt için inanın ağrımaz ben su az içtiğim zaman çok başım ağrır susuzluk baş ağrısı yapar