Fatmasnny Simay1905 Zeynep babasının süsü demek. Yanlış anlamayın ama milan diyince benim aklıma futbol takımı geldi 😞
Aysenurozbay Simay1905 canm benm hosuma gitmedi kusura bakma ama milan deyince bi garip geliyo kulaga😔
Deryaclsz Ben kızım olursa Milena koymayı düşünüyordum siz de Milan a yakın olduğu için düşünebilirsiniz belki 😊
dilanbartos Mina, mila, lea alternatif olabilir. Görümcem Milan koymak istedi oğlumun ismine ben istemedim. Bizim İçin çok klişe olacaktı. Eşimin adı M ile başlıyor benim Dilan 😅 Ama Milan bayağı popüler bir isim Avrupa’da.
Twinmomtobe Simay1905 benim ikiz kızlarım olacak Allah nasip ederse birine Melisa diğerine Melina koymayı düşünüyoruz biri çiçek biri bal demek ☺️
Yaceemm Milan Rusça Latince kökenli bir isimmis. Sevgili değerli tercih edilen kimse demekmis. Aslında anlamı çok güzel ama milano geldi benim aklıma da. Ama sen koyarsın ve insanlar alışır
Simay1905 Yaceemm evet anlami cok guzel aslinda tabi ingilizcesi Milan turkcede Milano akla getiriyor
Simay1905 Benim Esim yabanci oyuzden pek garip gelmez koyacagimiz isim ama Turkiye de nasil karsilanir fikir almak istedim . Bu isim bugun aklima dustu oyle aslinda farkli fikirlere acigim dinimize uygun modern bi isim olmasini da cok isterim ya da degisik farkli siz de lutfen farkli isim fikirleri verin a Anneler :)
dilanbartos Simay1905 Türkiye’de yaşamıyorsanız sorun değil. Bence güzel bir isim. Benim kızım olsaydı Lea Mina koyacaktım. Oğluma Leopold Ata koyduk. Benim de eşim yabancı.
Yaden Simay1905 Milan peygamber ismi ayni zamanda canim . Arastir istersen. Linda ismi nasil? Universal hem.
Neroizm Simay1905 milan hayatini zorlastirmaz mi bebeginizin buyuyunce? Melina bir alternatif olabilir belki begenirseniz. Bal demek. Anlami da guzel.
Gozdealpu Bence güzel isim. Benim kızım olursa Karen ya da Neris koyacağım. Eşim şimdiden Karen diyor çift isim sevmiyor
Gozdealpu Simay1905 yıllar önce öğrendim. Anlamı ok, ışık, saf demek. İngilizcede de Katherina nın kısaltılmışı olarak kullanılıyor sanırım