Mervetnl Kızlar yarın sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırmaya, hazır gitmişken kan vereyim diyorum ama bu haftalarda istenen özel bir tahlil var mı?
Minikmucizem199 Mervetnl Zaten 25 26 haftalarda isteniyor canım kan birde idrar benden dün istediler verdim
Busiko Mervetnl Hayır canım yok genel verdiğin tahlilden verebilirsin istersen ama özel bir tahlili yok
ecenuryagiz Mervetnl bence hemogram ve vitamin tsh vs hepsini yaptırın içiniz rahat olsun özellikle vitaminlerinize ve kan değerinize baktırın ben her ay düzenli olarak baktırıyorum
Paramedik16 Mervetnl canım benim doktorum perinatolog 24. Hafta için hemogram ha1c tsh ve idrar tahlili isticekmiş şuan 22 haftalığım
Mervetnl ecenuryagiz mantıklı bişi söylüyorsunuz tsh için ilaç kullanıyorum zaten rutin kontrol olmuş olur hem çok sağolun 😇
Mervetnl Paramedik16 benimde öyle cmt kontrole gidicez belki o zaman bişi der çok sağolun ama yarın sağlık ocağına sorucam yine de 😇
MaviDeranHazal Mervetnl ben normalde özele gidiyorum ama Asm den arayıp biz de yapıyoruz gelmelisiniz dediler. Gittim kan verdim sonuçları da öğrendim kanım düşük çıktı demir ilacını değiştirdi ama doktoruma sormadan öyle bişey yapmadım henüz tabi. Gitmekte fayda var iki tüp kanın kimseye zararı olmaz sanırım 🤭🥰
ballibocek Mervetnl vitaminler (d,B12 falan) hormonlar (tsh, serbest T4, t3 falan) hba1c, ferritin, demir, demir bağlama kapasitesi, kolestrol gibi standart şeylere baktırabilirsiniz benden rutin olarak hep bunları istiyorlar. Bilmekten zarar gelmez bence :))