MadameHappy34 Seyma-35 kaç haftalık hamilesin?? Hamileliğimi öğrendiğim de yüzümde 3 koca büyük sivilce vardı 😂😂14.cü haftaya kadar çıkmaya devam etti suan belim özellikle sivilce hafif de yüzüm de var.:)
Daffyy Seyma-35 15. Haftadan sonra hayatımda ilk defa o kadar çok sivilcem çıktı. Yüzüm sırtım kollarım kalçam mayın tarlasıydı adeta. İltihaplı ve ağrılıydı aynaya bakamıyordum. 31. Haftadayım şuan yeni yeni geçiyor. Doktor hamilelikte bununla alakalı ilaç veremem katlanacaksın demişti hormonlardan dolayı çıkıyor demişti ama ben çıldırmak üzereydim😅
Sena-cy00 2 aylık hamileyim benimde sivilcelerim çıkıyor.. Dayanamayıp birini patlatsam ertesi gün falan yüzümün başka bir tarafında bir tane daha çıkmış oluyor.. 😔
Eylulun_annesiii Valla kızlar 20+2 yiz benim regl dönemlerimde 2 3 çıkar sönerdi ama hamileliğin başından beri sürekli çıkıyor 1 haftadır yok ama çıkar eminim 😂 Kızım olucak Allahın izniyle. Kimi kız bebek annenin güzelliğini aldığı için çıkar diyor hatta sivilcemi bende çok görünce kız falan diyordum öyle de oldu ☺️
Gamzecem MadameHappy34 ayy hadi inşallah sağlıkla al kucağına 🥰 öğrenince haberini bekliyorum bende merak ettim bende 10 haftaligim çünkü bende sivilcelendm bizde kız çok istiyoruz bakalım
Hanfnr_1 9 haftalık hamileyim bende öğrendiğim günden beri çene sivilcem bitmedi adet dönemlerinde çıkar sönerdi şimdi önüne geçemiyorum, kız çocuk diyorlar genelde ama hamilelikte normalmiş hormonlar bozulduğu için
dilos011 Bi akrabam oğlu olacak güzü hep sivilcelendj ten rengi kırmızımsı oldu kızarıyordu yani oğlu oluyor onun mesela bence yine bu ye eksiyi çıkar Ayşe’yi ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı mevzusu oldu tam tersi oluyor ya bazı insanlarda 😂😂bende sivilcelendjm çivilceden kastım leke leke çıkıyor benimkisi hep bi gözüm görünüyor ya bende 11 haftalık olmak üzereyim