Cerenbaysal Detaylı ultrason gerekli mi sizce özelde fazla fiyat istiyorlar sonuçta allah korusun bebeğim sağlıklı da olsa sağlıksızda olsa benim evladım doğuracağım sonuçta sizce yaptırmalımıyım?
Sersel_15 Cerenbaysal ben yaptırdım bence önemli çünkü bebeğim tüm organlarına kan akışına tüm uzuvlarına bakıyorlar ben üniversite hastanesinde yaptırdım cüzi bi ücreti vardı
MMelissaaa- Cerenbaysal önemli çünkü karşılaşılabilecek herhangi bi durumda doğum anında müdahale için önemli.
Mervecimmmm Cerenbaysal Bebeğin tüm organları damarlarına kadar gözüküyormuş bir şeyi gözükürse müdahale ona göre olur bende bu ay sonu yaptıracağım devletten randevu bulabilirsen devlette de yapılıyormuş
Asliormanci Cerenbaysal bende sizin gibi düşünüyordum ama sonrasında önlenebilecek bi durum olursa da cpk gec kalırsam diye vah demeyeyim diye yaptırmaya karar verdim erken doğum riskine kadar hesaplıyorlar herşeyi bilerek beklemek daha mantıklı geldi
Fatma63_41 Doktorum.ama 3 şeyi yaptirmami sart koştu ikili test detayli ultrason şeker yükleme testi tamam ne olursa olsun tabiki dünyaya getireceğiz Rabbım öyle uygun görmüş lakin olası Bi sorunda erken teşhis oluyo