Mucize3370 Hamişler ben sade sodayı içemez oldum 2 tane limon 2 çay kaşığı tuz1 şişede sade soda bunlari karıştırıp öyle içiyorum Bi zarari olurmu sizce
Armess_loya Mucize3370 sade soda magnezyum bakımından faydalıdır tabi herşeyin FAZLASI ZARARDIR! Yani tuz ve limonla tansiyon sorunu yaratabilir. Dikkatli içmekde fayda var.
Zeynep_Asellll Mucize3370 Sade sodanın içine 4 5 damla limon suyu katınca iyi oluyor. Ben öyle içebiliyorum
Mucize3370 Esraliiii vallaha çok güzel oluyor sürekli içmiyorum birsey olur diye haftada 3 gün içiyorum sadece ara ara yani
Mucize3370 Bardağım büyük normal su bardağı değil ama böyle canım çok istiyor normal hayatta tuzu kullanmıyorum yasak sadece soda içerken atıyorum
dilinkopsunemi-bisus Mucize3370 Churchill derler ismine. Aksine faydalı ama çok aşırısı zararlı yanı tuzu çok koymayın ben de içemiyorum sade soda öyle yapıyorum. Doktor tuzu kes deyince sadece limonla yaptım 😊
Mucize3370 dilinkopsunemi-bisus normalde banada yasak tuz ama ben hamile kalmadan önce de tuz kullanıyordum 15 senedir yemeklerm falan tussuz yapıldı şimdide aynı şekilde sadece bu sodayı içerken tuz kullaniyorum