Nurella00 Kızlar doğum için ağdaya ne zaman gitmek gerekir doğumdan sonra da rahat etmek istiyorum gitme diyenler var siz ne yaptınız
Cagmer Nurella00 riskli bir durumunuz yoksa gidilebilir bence ben 36 haftalık hamileyim pazartesi yüne gidicem 😊
Annesininportakali53 Nurella00 37+4 um 2 gün sonra gitmeyi düşünüyorum bebeğim kanala inmiş bile heran olabilir ama hep jilet oluyordum nasıl olacak hiç bilmiyorum
Nurella00 Cagmer Cagmer Kasılmalarım olmuştu 30. Haftada ilaç kullanıyorum şuan bı sıkıntı yok ama kuaföre gitmeden de olmaz ki 🥺
Nurella00 sliya30 Ben 34 olucam bu hafta bende gitmek istiyorum ama zararı olur mu korkuyorum tabiki gitmesem de utanırım o halde gitmeye
emirtosveannesi Annesininportakali53 bende hep jilet vuruyorum galiba gidemicem kuaföre çekiniyorum siz nasıl cesaret edeceksiniz hem ağdata hem kuaföre hic gitmeyince😅
Nurella00 Annesininportakali53 Ben ne zan gitmeliyim bilmiyorum şimdi gitsem erken mi olur zaten sezeryan olucam sonrasında da rahat etmek istiyorum
Annesininportakali53 emirtosveannesi son haftamdayim zaten kasılma yaratma bile bir sorun olmaz kafası tamamen kanala inmiş doktorum en kötü haftaya gelir durmaz dedi. Kuaföre cekinmiyorum sonuçta onların da yaptığı şey niye utanacaksın canım valla rahatlama gelir sadece jiletle aldığım için canım çok acır diye çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok🤣
bademlikurabiye_ emirtosveannesi bende hep jilet vuruyordum bu böyle gitmez en azından doğuma kadar iki üç defa agdayla alınsın diyip kuaföre gittim ama hiç korkulacak bisey yok iki dakikada şipşak bitiveriyor elleri hızlı ama ben kastım kendimi biraz
emirtosveannesi Annesininportakali53 ay dün kaşlarımı aldırdım dogurcam sandım karnıma öyle Bi sancı girdi ki kendimi kalmaktan 😆
Milosee Annesininportakali53 canısı sen yaptır da bana da haber ver açıyor mu acımıyor mu bende jiletle alıyorum ama temiz olsun diye bende düşünüyorum hele bı sen gitte haberdar et 😂😂
Vildan8891 Annesininportakali53 az kalmış git biran önce Korkma ya küçük küçük yapmalarını söyle ne olacak doğum yapıcan kılın kopmuş hiç 😅🤣🙈
MadameHappy34 emirtosveannesi 🤣🤣ağda denedim ölüyorum sandım🫣🫣😂 makina ile de aynı lazer yapıyordum çocuk istemeye başladıktan sonra bıraktım 🤣🤣jilete devam
HipnozX Bn geçen sene 37 ye girmeden 3 gün önce felan yaptırmıştım, çok acımıştı inanılmaz bide çok şekinmiştim. Şimdi hem 8.ay hem de doğum zamanıma göre tekrar gideceğim gidilmesi gerekiyor bence çünkü ayıp olur ya doktorlar felan hep görüyor
Annesininportakali53 Nurella00 sezeryan olacaksan sezeryandan 2 gün önce feln git ben normal doğum ilerliyoruz şuan 37+5 im yarın gitcem dün randevum vardı doktor bebek kanala girmiş en kötü haftaya gelir dedi
123xyz Doğumdan ıkı gün önce gittim.Giderken yanınıza belinize destek edecek bişey almanızı öneririm.Sırt üstü pozisyon cok zorluyor