M_alpaybek Kızlar 38+4 üm. Geceden beri geçmeyen sancılarım var sizce doğum başlangıcı mı? Hastaneye gitmeli miyim?
Nurinan M_alpaybek 38+3üm dünden beri benimde öyleydi gece çok çektim sabaha kadar uyuyamadım gündüz iyiydim ama şimdi hafif hafif kasilmam tekrar başladı istersen bir duşa gir kuzum ağrın geçerse yalancıdır benim doktorum 5 dkkada bir olunca gel dedi istersen kendi doktoruna sor 🥰
Ceromommm0 M_alpaybek son haftada şidetli mi sancılarrın Büyük tuvet hisi geliyor mu veya sancılar bir süre duurp devam ediyor mu
Ceromommm0 M_alpaybek bence doğm sancisi olabilir güzelce duş al Sancılar sıklaşirssa beklemeden gidin hastahneye ama için rahat değilse h me nde gidebilirsin Sağlıkla kucağina almak nasip olur inşlah Haberlerini bekliyorum ❤️
M_alpaybek Ceromommm0 çok teşekkür ederim.acile gittim nstye yönlendirdi sancım çıktı doğum olabilir 1-2 güne dedi
Mervecenik Bende tam 38 oldum bugün. Benimde kasımlarımda adet olmuşum gibi gerilme oluyor. Bugün kontrolüm vardı 3cm açıklık varmış. Nst de sancım da düzenli ve sık dedi ama yatis vermedi. Sancım yok hissettiğim nasıl olcak bilmiyorum
M_alpaybek Nurinan 5-10 dk da bir tekrarlıyor yalancı sancı değilmiş. Acile gittim . Sabah kendi doktoruma gidecem inşallah
Nurinan M_alpaybek benimde suyum geldi hastaneye geldim dünkü çektiğim sancılar yalancı değilmiş kuzum sağlıcakla alalım inşallah 💙