Sedaankt Kızlar böyle şeylere çok inanmam ama hamile olunca insan yine bi düşünüyo hamileyken nara dokunmak bebekte leke yapar mı böyle bişey başına gelen ya da duyan var mı
Kubrabt Sedaankt nar da ayıkladım ciğere de dokundum oyle bir şey olmadı bebeğimde çok şükür batıl inanç bence hepsi
Sedaankt esmasade ay bende yiyorum şu an bile yerken yazdım 😂 ama ne bileyim insanı bi düşündürüyolar
Skpln4660b Çilek de yedim narda kurban bayramında hamileydim et de doğradım hiç bişey olmadı çok şükür 😁
Kiwi12 Sedaankt nara dokundum yedim ciğer e dokundum yedim sakatat her türlü yerim çok şükür hiç.bir.cocuguma bişey olmadı hurafe böyle seyler takılmayın sizde😊😊❤️
Sedaankt Kiwi12 yok saç kesme yok gül koklama yok ona dokunma onu yeme ona bakma yordular beni gerçekten 😂
taze_anne79 Sedaankt çok kel alaka şeyler inan kızıma 10 15 kere nar taneledim kendimde avuç avuç yedim inanma bosver
Kiwi12 Sedaankt kız bn saçınızda kestim ucundan almıştım yani gül koklama olurmu bulsam çayını icicem de cpk pahalı😂
sedamom00 Sedaankt madem böyle düşünüyorsunuz yemeyin kuşkuyla yaklaştığınız şeyleri sormayın yani böyle herşeyi böyle düşünürsen aklına kötü şeyler getirirsen her türlü şeyler olur
Sedaankt sedamom00 merak ettim sordum aklımıza gün içinde gördüğümüz duyduğumuz şeylerden dolayı iyi ya da kötü bi sürü şey geliyor hepsini yaşayacağız diye bişey yok
sedamom00 Sedaankt sen milletin dediğine bakma büyüklerin batıl inançı aklında böyle şeyler olursa doktoruna danış o daha iyi bilir