SevdaTrkl Doktorum 12. Haftada kıza benziyor dedi 15. Hafta erkek dedi pipisini gösterdi değişirmi yine acaba ayrıntıda falan
Kleopatra- SevdaTrkl Burdaki çok yakın bir arkadaşım da olmuştu. Şok olmuştu.😂 Erkek biliyordu, ama prensesimiz olacak bir tane.😂 Böyle şeyler normal aslında. Bazen geç belli edebiliyorlar kendilerini. Yada yanıltabiliyorlar. Doktorla da alakalı bir durum.
2prensesannesiiii SevdaTrkl 11+1 de kız gibi duruyor dedi haftaya çarşamba günü randevumuz var 13+1 oluyoruz o zaman yine net bişey söylemem tahmin yaparım dedi drumuz 16 da net söylemişti arkadaşıma
SevdaTrkl beyzzsenturkk 15 deyim daha ama değişir mi bilemedim 21 de ayrıntılıya gircem kesin olarak emin oluruz artık
SevdaTrkl Sermec27 Keşke demeseler 🤦🏻♀️ Alıştırmıştık kendimizi hatta oğluma da anlatamıyoruz şuan hayır erkek değil kız olsun diyor😂
SevdaTrkl Kleopatra- Doktorum ilk çocuğumda 12 de erkek demişti erkek olmuştu o yüzden güvenmiştim baya biliyor diye aslında şimdi kız diyip erkek çıkınca değişik oldu
Karman34 SevdaTrkl bendede 12 de kız gibi ama kesin konuşmayalım bir dahaki geldiğinde demişti 15+4 te Kesin erkek dedi organını gösterdi dün 18+5te tekrar kontrole gittim tekrar sordum değişmez dimi diye tekrar bacak arasını gösterdi sence değişirmi dedi 😂 ben genede 23.hafta detaylıya gireceğim onu bekliyorum kesin netleşmesi için 🤷♀️