Efulii Yeni dogum yaptm bebegim hic susmadan agliyor gaz sancisi var ne yapsam çözüm olmadi nasil gececek . Doktor yedigine dikkat et diyor ama her sey gaz yapiyor ne yiyecegimi sasirdim kafayi yemek uzereym ne zaman gecer bu donem 😞
ardenmoms Efulii gaz damlası kullanın Bursa halversti ismi yanlış hatırlamıyorsam çok etkili gaz masajı yapın karnına kucakta gezdirin sadece yemeğe dikkat etmekle olmuyor bunları yapmamız da lazım sürekli sırtını ovun
Ahuum Efulii her gün bebeğine yağlı masaj yap. Kolik bebek sesleri var youtubede onuda arkadan aç . Ne yersen ye içerisine kimyon at. Tüm yemeklere. Ve her gün duş aldırmaya başladıgında daha rahat edecektir. Damlada kullanabilirsin
Efulii ardenmoms hepsini yapiyorm gaz oldugundan sanirim surekli emmek istiyor hic memeyi birakmak istemiyor cok yoruyor😔
esradgn123 Efulii Süt ve süt ürünleri tüketimini bıraktım Sigortanın karşıladığı d vitaminini değiştirdim Ocean aldım Yemeklere bolca kimyon katıyorum Kızım şimdi daha iyi masaj yapıp yüzüstü yatırınca gazını çıkarabiliyor
1anne2bebek__ Efulii gaz masajı yapabilirsin,rezene çayı içebilirsin 1 aylıktan büyükse bebek çay kaşığı ucuyla ona da verebilirsin. Kızım 1 aylıktı gaz sancısı başladı 2 aylıktı bitti. Şükür sadece 1 ay sürdü ama bizde bittik. Resmen morarıyordu ağrıdan gazdan🥹
Gmzbysl Efulii benm gaz damlalarına verdiğim paranın haddi hesabı yoktu . Tamamen iyi geldi diyemem ama biraz daha rahatlatıyordu nurse harveys damla
eylulmomm @Efulii rezene çayı iç canım ben faydasını gördüm metsil çok işe yaradı bizde metsil damla günde 3 kere veriyorum rahat çıkartıyor gazını denemeni tavsiye ederim zor gubler ama geçecek inşallah