Baharun2
[bilinmeyen] gözünaydın canım ☺️☺️☺️❤️
Faziletttt
[bilinmeyen] Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Tosbik
[bilinmeyen] Allah anali babali büyütsün hayirlj ugurlu olsun 💓🙏 darisi başımıza 😘
Dua
[bilinmeyen] gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Ebrus25
[bilinmeyen] allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻
Kaç haftalık ilen doğdu ?
Marbled
[bilinmeyen] ne güzel benim doğum günüm kızınız hayırlı ve vefalı iyi kalpli bi kız olacak bu söylediklerimi unutmayın.😎 Allah bağışlasın ne güzel.♥️
Yesimalmila
[bilinmeyen] saglikla huzurla büyüsün bebisin. kac haftalık dogdu acaba kuzu
HticeAkan
Ah canım allah uzun ömürler versin bebeğine 🤗 gerçekten bir duygulandım darısı inşallah benim başıma 👏🏻👏🏻
DayiogluSevgiGkhan
[bilinmeyen] allahım sana bagıslasın dıkıs varmı
Busranurasikk
[bilinmeyen] canım 13.10.2018 de hastaneye erken Doğum riskinden yatıp 14.10.2018 de akşam 7 gibi çıktım benden 3 saat sonra Doğum yapmışsın 🙈 o gün de Saide hocayla telefonda çıkabilir miyim diye konuşmuştum çok garip oldum şuan 🙈 tesadüf işte Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hepimizin kolay doğumları olur 💞😍
Busranurasikk
[bilinmeyen] o gün ben de doğrabilirdim 🙈 ama Saide hoca sağolsun engelledik hala Doğum bekliyorum 😍 sağol canım inşallah 🙏🏻
AnneyimHamileyim
[bilinmeyen] Allah analı babalı büyütsün canım benim kızım da 11/10/2018 de doğdu 🤗 Normal doğum çok güzel yaaa yine doğurasım var sezeryanı boşverin gerçekten normal doğum gibisi yok 👍 (tabi sıkıntı yoksa)
Anneolacak
Benimle ayni gun dogmus oldu:)) Allah anali babali buyutsub Adiyla yasasin insallah
Beklenmeyenmucizem
[bilinmeyen] allah analı babalı büyütsün canım☺️Darısı bizim başımıza 😊
Suzitosuzi
[bilinmeyen] Gözünüz aydın 💕 Maşallah Allah analı babalı büyütsün