minik-2610 Selamlar 13 haftalık hamileyim ara ara kanama yaşıyorum ve çok korkuyorum 5 yılın sonucunda tedavi ile bebeğim oldu bişey olur mu sizler böyle bir duruml karşılaştınız mı progestan iğne ve prutolan iğne kullanıyorum
Sulemsiii minik-2610 kesinlikle stres yapma bana doktorum adet kanaması gibi kanaman bile olabilir dedi ddigin gibi bnde progestan ve iğne kullanıyorum kan uyuşmazlığımzda var eşimle ama olumlu bakıyorum Rabbim nasip ettiyse kuracağımıza da almayı nasip edecek 8+5 deyim 3 kez kanama yaşadım korkma ☺️
Flyy minik-2610 Benim de cok kanamam oldu canım ilk zamanlar ama 15.haftadan sonra düzeldi şuanda 29.haftadayız çok şükür stres yapma, kendini yorma ,ilaçlarını kullan yeterli inşallah bi şeycik olmaz 🍀
bsr0101 minik-2610 canım 12.hafta çok yoğun kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım iğne ve ilaç kullanıyorum 1 ay oldu hala kahverengi leke ve kanamam oluyor stresten kafayı yiyecem artık bende inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Tugce05 minik-2610 korkmayın benimde öyle oluyordu 3 buçuk ay kahverengi lekelenme ve biranda kırmızı kanamam olmuştu ama nedeni anlasilamamisti . İğne fitil 3 buçuk ayda bitti . 20 haftadan sonra rahim ağzı uzunluğunuza mutlaka baktirin.bende kisalik çıktı 24.haftada hep yatıyorum . Şimdi 34 haftalık olduk şükür 🤲 Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize