denizlidenayse Baltopu2 umarımm almazz😅 o günden beri tatlı hamurişi meyve tüketmiyorum. Bebiş kilo almasın diye
Dnz35 Mdorukk tekrar 2 hafta sonra gel bakalm düzeleblir dedimi bana öle söledi cünkü bide bol bol balık ve ceviz badem ye dedi
Mdorukk Dnz35 genel olarak ye demiştir gövde büyüklüğünü normal haftasıyla uyumlu olması için dememiştir. Beyin gelişimi için balık ve ceviz sık tüketmek gerek
Mdorukk denizlidenayse o kadar çok nasıl almış bir haftada bu cihazların yanılma payı var diye düşünüyorum
denizlidenayse Mdorukk evet yanılma payı elbette var. Ben meyveyi çok severim çokta tüketirim bu kadar çok artmasında bi sebepte meyve sanırım
denizlidenayse Mdorukk meyve sonuçta ne olabilir ki bol bol vitamin gibi düşünmemek gerek canım dikkatli tüket
Mdorukk denizlidenayse o kadar çok yiyordum ki gözüm doymuyor gündüz çalışırken özellikle boş kaldıkça… muz da çok kilo aldırıyor sanırım muzu falan da artık yemem
denizlidenayse Mdorukk zaten kullanılan vitaminle bebeğe gidiyor bide meyveyı abartınca ekstra kilo alıyor bebişler