Ceren67 Kalkarken canımdan can çıktı resmen dikiş yerim özellikle ilk giriş çıkış yeri sanki içinden canlı canlı dikiyorlarmış gibi ağrıyo batıyo acayip yanıp ağrıyo ağlıyorum acıdan kanım gidiyo bakacak kinsem de yok bana dua edin normal mi bu kadar ağrı ne zaman iyi olurum
Alpaselm Ceren67 ağrıların normal yeni olduysan fazla zorlama kendini eğilip kalkarken ani hareketler yapma bide mümkün oldukça kebdini sıcak tut
2Bebek1Anne Ceren67 off okurken dikişlerim sızladı resmen 🥹🥹🥹🥹 bende 2. Sezeryanı olucam allah yardımcımız olsun bol bol yürü bende öyleydim yürüdükçe düzeldi 4. Gün artık kendim tek başıma kalkabiliyordum desteksiz
1Mavimavi Ceren67 ağrı kesici bir iğne vurdurabilirseniz sizi rahatlatır Doktorunuzun numarası varsa arayıp anlatın ağrı için bişey verecektir
momysss Ceren67 bende öyleydim canım ilk kalkışta ve sonraki her kalkışta canımdan can gitti çok ağladım hemşireler bırakın ağlasın yürümek zorunda dediler hala o acıları unutamıyorum ama bir haftaya düzeldim bebeğimede kendim baktım ne kadar acım olsada kalktım mecburen. Şimdi ikinci yolda yine aynı şeyleri yaşıcam diye cok korkuyorum bebeğime kavuşma heyecanını bile sırf bu yüzden yaşayamıyorum ya inşallah tez zamanda ayaklanırsın ama unutma en fazla 1 haftada iyi olucaksın ben gün saydım resmen ne zaman iyi olucam diye
Ceren67 momysss böyle dikişimin başlangıç yeri sanki içerden açılıyormuş gibi batma ağrı giriyo tarif edemiyorum çok ağrıyo
zamaneannesi80 Ceren67 kaç gün oldu canım, ben cumartesi sabah oldum ilk kalkarken çok zordu bide WC ye gitmek zordu, sonra kalktıkça rahatladım ama ilk iki gün zor geçmişti ve ağrı kesici iğne yapmışlardı devamlı bana
Alpaselm Ceren67 ilk gunler çok normal stres yapma hareket et yürü o seni rahatlaticak bende öyle olmustum ama sonra inan geciyo rabbim yardimcin olsun
momysss Ceren67 biliyom canım hepsini çok yasadım sanki içimdeki yaraya tuz basıyolsrmış gibi oluyodu offf aklıma geldkçe bile kötü oluyom sezeryan zorunlu olmadıkça akıl işi değil gibi😢😢
Kbramhmt Ceren67 canım hemşirelere şöyle ağrı kesici yaparlar hemen dikiş başı evet acır yürüdükçe gecicek inşallah sen agladikca daha çok kasılır karnın olduğundan daha çok canım yanar oyuzden öncelikle sakinleşmen gerek senin
Adacan Kuzum malesef yürüdükçe iyileşeceksin biraz dayanman lazım iç dikişlerin yanıyor sezaryendi tek ağrıyan sizliyan yer o sağ sol iç dikişler zaten
Kbramhmt Ceren67 anlıyorum canm öncelikle bol bol bebeginle ilgilen ona bak onu sev dikkatini ona vermeye çalış bı iki güne zdaha iyi olucaksin ev felan çıkınca da rahatlıcaksin