gokce66 Kızlar haftanız bebek boy ve kilonuz nedir 😊? Biz bugün kontrolden geldik kolunu yüzüne kapatmış iki gözümün çiçeği göremedik 😂🍯😊
Portakalcicegi gokce66 İkizlerimle 33+1 deyiz en son 32. Haftada gitmiştik kontrole o zaman 1867-1960 gramlardı. Bir dahaki randevumuz pazartesi bakalım kaç oldular heyecanla bekliyorum ☺️🙏
kuzucumoglum gokce66 30 haftalıkken 1450 falandı 32 de gidicem.bakalim kaç olmuş inşallah guzel almıştır 30 dan sonra haftada kaç Gr almaya başlıyorlar güzel anneler benim yazımda gorunn🌺🌺
gokce66 Halime90 doktorum dio ki Artk pek göstermez yüzünü bası asagi donmuş görürsek de şans eseri dedi 😂
Melisakeskinn 33 haftalık boyu 42cm kilosu 2000gr çıktı tabi doktor 300 gram oynayabilir eksikte fazla da olabilir dedi
Portakalcicegi gokce66 Ayy hiç bilmiyorum inan kii bizi neler bekliyor, aynı anda mı uyuyup uyancaklar aynı anda mı ağlayacaklarr 🙈 çok merak ediyorum ve öğrenmeye çok az kaldı 😀
gokce66 Portakalcicegi çok ayrı bi deneyim ama çok güzel bise yaa biz de ikiz istiyorduk hep 😊❤️ nasip olmadı
Portakalcicegi gokce66 eğer bir daha düşünüyorsan umarım o zaman nasip olur, Rabbim herkese kalbindeki versin 😊