Karaezgi dilos011 evet bende salı günü gittim herşey gelişimi normal inşallah bende bidaki ay gidince öğrenirim benim ilk gebeliğim bulantılarım aşırı derece de yemek yedirmiyor her gecen gün dahada artıyor İnsaalh sende bende sağlıkla kucagımıza alırız 🙏
dilos011 Karaezgi insallah Cnm Allah razı olsun düşüncen için sende İnsallau sağlıcakla alırsın Cnm kucağına benim 2. Gebeliğim bi kızım var 25 aylık
Canisi50 dilos011 net olsun diye geç gitmek istiyorumm soylerse haber verir misiniz eğer 25 inde söylerse ona göre bende giderim şimdiden teşekkürler 🥰
dilos011 Canisi50 tm Cnm söylerim tabi ki 🥰🥰bende geç gitmek için belki söyler diye 😂😂gönlünden ne geçiyor benim bi kizim var Çok şükür o meyveyi tattık Rabbim herkese nasip etsin birde öbür meyveyi tatmak isterim Rabbim nasip ederse insallah
Seydaamuratt dilos011 yok ben şu an 10+0dayım o yüzden Aralıkın 2sinde gidicem belli olursa belki diye sen cuma gidince bana yazar mısın doktor ne dedi diye lütfen yaz merak ediyorum bizimde belli olur mu diye 😁
dilos011 Seydaamuratt tmm Cnm sana da yazarım sizleri takip ediyorum unutmamak için 😂😂sanada Haber vereyim