Mervee16ozturk Ayse5100 ikinci doğumuysa ondandır benim de ikinci doğumum 12 Aralık da 37+5 oluyorum 12.12.22 olsun diye doktoruma alabilir miyiz dedim evet dedi zaten ilk oğlum da 38+0 da almıştı doktor onda da ben gönüllü sezeryan istedim Çatı muanesi hiç olmadım o yüzden nasip olursa ikinci oğlum gelecek ama ne çatı muanesi oldum ne o çatal sandalyeye yattım ne de alttan muane oldum sezeryanın artıları da var hep eksi Olarak bakmayın 🥰
Ayse5100 Mervee16ozturk bende o çatala çıkmak istemiyorum ayrıca çatı muayenesi anneleri yıpratıyor ve hep bı korku oluyor o yüzden önceden doktoruma söyleyim bende insalah normal olsun diye zorlamaz bazı doktorlar zorluyormus
Mervee16ozturk Ayse5100 siz kendinizi en iyi bilensiniz ben kendimden emindim normal doğum asla yapamam dedim ilk doktorumda hiç beni zorlamadı saolsun sen nasıl istersen dedi sizde kendinizi hiç strese sokmayın emin olun o kadar da kötü birşey değil sezeryan
hilalkrkmz 26+4 Hindistan cevizi olduk 🥰 Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza 🧿🙏
dilos011 Canisi50 hatırlamıyorum Cnm kızımda kjni sadece hatırladığım kızımda hep tatlı baklava çikolata yedim bunda limon en çok turşu yiyorum salatalığı tuzlayıp yiyorum diim o derece ben şükür sağlıklı bi kız evladım var gönlüm birde oglandan yana olursa çok sevinirim hakkımızda hayırlısı insallah birde kızımda midem bulanıyordu kusuyordum çok değil toplasan 5 6 kere akşam yemeklerinde yağlı türünde genellikle bunda hiç kusma mide bulantısı yok mesela
TeoMom Meliha09 35+4 pazıyız biz de ama doğum şeklimiz daha belli olmadığı için tarihte belirsizliğini koruyor 😅