Meliha09 Biz bugün 35 haftalık olduk bir pazııı🥰 sezeryan olucak doğumum tarihimiz 12 aralık 25 gün var heyecan dorukta sizler hangi meyvedesiniz🙏😊
Ahuum Meliha09 hindistan cevizinden patlicana geçiyoruz:) bana daha çok karpuz gibi gelsede 27 bir gün kaldı. Sağlıkla doğur. Darısı başımıza. Kaç kilo bebeğin
Seydaamuratt dilos011 cinsiyetle ilgili yazdıklarınızı okudum da. Bizde bugün 10. Haftadayız çilek olduk bugün. Çok merak ediyorum cinsiyetini sırf o yüzden 1 aralığa aldım randevuyu geç olsun belki belli olur diye. Sizin randevu ne zaman
Mxmxy Prenses34_annesi Merhaba benimde 28+3 acaba bebek hareketleriniz nasıl bende yavaşlama var gibi de iki gündür yakınlarda da öyle doktor yok daha pazartesi günü dinlemiştik kalp atışını da
Meliha09 Ahuum 33+1 de 2200 dü yarın randevum var bakalım kaç oldu 2 haftadır kaç gram aldı😊 amin inşallah hepimiz
minikerdeminannesi Meliha09 benimki de 2070 ti sizin bebiste de önde mi gidiyor canım doktor bir şey dedi mi ☺️
Meliha09 Ahuum inşallah olmuştur o kadar bakalım sağlıklı olsunda 😊🙏 hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşallah