Slnrbzz Ayy biz de yeni aldıkk, 4+6 yız🥰 kese ne zaman görünür kizlar, beta değerim çok yüksek 5630 sizin kaçtı
Eyay0801 Meriii234040 Slnrbzz gayet iyi canım benimde aynı haftada 5900 çıkmıştı sağlıkla gelsin minişin
dnzmom_ Pemberuya ya bende henüz yeni öğrendim beta 263 çıktı kesede henüz oluşmamış acaba ben kaç haftalığım arkadaşlar bir tahmininiz var mı 🥹 doktor randevum gelecek hafta 🥹
Zynpasr65 dnzmom_ hafta içerisinde 10 ile 50 arasında olur. hafta içerisinde 5 ile 425 arasında olur. hafta 20-7300 aralığında Tabi ki değişkenlik gösterebilir kişiden kişiye .
Susamcik01 Kızlar selam 6+5 hamileyim ama bulantı kusma iğrenme hiç yok tam tersi çok yiyorum özellikle çikolata dayanamıyorum tutamıyorum kendimi asla 1 fazla çıkıyorum ama inanılmaz şişim deliricem
Cansu9288 Ben galiba inanılmaz bilgisizim bu konuda ama meraktan çatliycam adetim gecikti ve 3üncü künü eczaneden test alıp yaptım pozitif çıktı. Kaç günlük kaç haftalık olmuş oluyorumki şkmdi ben gerçi yarın doktora gidicem oda söyler herhalde dimi 🙈
Sevde_eroglu tazeanne07- bende 7+6 dayım aynı senin durumundayım mide bulantısı baş dönmesiyle başım belada 😏😕