Ormanmeyvelii Kızlar 2 aylık bebeğim bazen 3 4 saat gece uyuyor sağlık ocağındaki ebeye sorduk hani uyandıralım mı diye kilo alımı iyi gece hiç uyanmasa bile sorun olmaz dedi bu doğru mu ya ? Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz gece?
minik_koala_ve_annesi Ormanmeyvelii 2 aydan sonra 1 2 defa uyanabilir canim sorun yok acikinca uyaniyor bebekler zaten 5 saati gecmesin uyumasi ama
onelastgoodbyy Ormanmeyvelii canım biz ayni dönem doğum yaptık. Benim bebeğim de 2 aylık. Uyandirmana gerek yok kilo alimi iyiyse bırak uyusun bebişin. Benimki ortalama 4-5 saatte bir uyanıyor. Bazen 2-3 saatte bir uyandığı da oluyor. Ben karışmıyorum kendi ağlıyor yiyip geri yatıyor. Gece uykusu çok önemli. Merak etme ‘aç olsa da uyur’ dönemlerini geçtik artık biz 😊
uraz_ve_annesi- Ormanmeyvelii benimki 3 aylık ne zaman uyanırsan o zaman besliyorum 12de uyuyor bazen 3te tekrar uyanıyor bazen 6ya kadar uyuyor ellemiyorum aylık 1100 kg aldı şimdiye kadar
Nazlimom Ormanmeyvelii 2 aydan sonra uyandırmaya gerek yok bebeğinde uykuya ihtiyaco var zaten 4. Ay atağından sonra uyku düzeni bozuluyor 😅
aylinpalaa Ormanmeyvelii kuzum ben bırakıyorum kendi uyanıyor en geç 5 saat sonra kesinlikle uyanmış oluyor sonra sabaha karşı bi daha kalkıyor bi 2 saat sonra falan
Nskyhn Ormanmeyvelii kız benimki 7-8 saat uyuyor kalkmıyor hiç dokunmuyorum ben de uyuyorum 😂 işime geliyor 🤪 acıkınca zaten mshalleyi inletiyor o yüzden açıksa uyanır gece uyksuu çok önemli