AlmilaninAnnesiii Merhaba arkadaşlar, asker Eşi olup bulunduğu yerde bebek odası yapan ve sonrasında sıkıntı yaşayan varmı sürekli taşınmadan kaynaklı 😥 çok istiyorum ilk bebegime yapmak fakat kafam çokça karışık yapmalı mıyım acaba?
BBuseY AlmilaninAnnesiii biz yapmayı düşünmüyoruz canım 🤗arkadaşımda düşünmedi hatta onların burda 4 senesi var onlar bile düşünmedi .. bebişleri 5 aylık oldu
Tripkolikkkiz AlmilaninAnnesiii içinizden geliyorsa kesinlikle alın. Bi daha bu günler gelmicek. Bebeğin kendine ait odası dolabı yatağı olmalı, yani Bi düzeni oturmalı diye düşünüyorum.
MasaAll AlmilaninAnnesiii eşim asker değil ama bizde tahinciyiz ve üstelik evimiz kira çoğu kişi sürekli kalacağınız yere gittiğinizde ew aldığınızda yapın dedi ama dinlemedim benim ilk çocuğum ve kendine ait bir odası olsun çok istedim sonuçta ben tam olarak nerde yaşayacağıma karar vermedim onu geçtim ew alma gibi bi durumumuzda yok o yüzden yaptım
Daffyy AlmilaninAnnesiii eşim özel harekat. Benim görümcem bi yıl yanımda kaldığı için ona oda almıştık şimdi kızıma kaldı. Ama o oda olmasaydı da alırdım sanırım. Çünkü aldığım eşyalar falan kendi dolabıma sığmazdı. Her geçen günde zam geliyor. Ama şöyle birşeyde var tabi seneye tayinimiz çıkabilir ve taşınırken sıkıntı olabilir. Böyle düşünüp almasam da hep tayin işimiz olacağı için yine alırdım. Zaten 6 aylık olunca odasına geçireceğim bomboş odada kalmasını istemem😊
AlmilaninAnnesiii BBuseY Biz de uzun süre Balıkesir de kalicaz şuan öyle görünüyor peki neler aldınız oda yapmak yerine paylaşma şansınız varmı fikir olsun banada
BBuseY AlmilaninAnnesiii canım valla bizim sadece beşik ve arabası kaldı herşey aldık dolap almadım benim şifonyer var çünkü ⅔ yaşında dolaba geçerim
AlmilaninAnnesiii Tripkolikkkiz Bende öyle düşündüm fakat bı düzeni çokça olmayacak çünkü en az 2 en fazla 3 4 seneden sonra şehir degisikligi oluyor bizde bundan dolayı sordum ama emin değilim aksine çokta istiyorum ilk bebeğim olduğu için
AlmilaninAnnesiii Daffyy Bende senin gibi düşünüyorum aslında. İlk aylar belki odasında yatiramam ama kendine gelip uyku düzeni oturduktan sonra odasında yatirabilecegimi düşünüyorum..
Bebekliannee AlmilaninAnnesiii asker esiyim. Sirnaktaydik kızım 11 aylıkken taşındık. Şimdi tekidaydayim kziim 2 yaşıni geçti en az bı 4 5 yıl burdayiz . Hep park besikle idare ettim. Dolabimin bir gözü kızıma ait cekmecesiyle. Odasını 6 ay oldu ayirlari çocuk odasında yatıyor park yatağını oraya götürdüm oyuncakları odayı dolduruyor zaten ve ona oyun oynayacak alanı var. Alır mıyım bilmiyorum belki burdan taşınırken
AlmilaninAnnesiii Bebekliannee Kesinlikle ayrı vi alanı olması çok çok güzel ve tercihim bu yönde hep
AlmilaninAnnesiii Bişey daha sormak istiyorum. Kaç aylıktan yada yaştan itibaren kendi odasinda yatmaya başladı minnaklariniz
dgnadl AlmilaninAnnesiii ben de asker esiyim ve bulunduğumuz yerde bi 3.4 yıl daha kalacağız sanırım ona rağmen bende almayı düşünmüyorum park beşik aldım kendi dolabının bi kısmı boş kıyafetlerini de oraya koyacağım yanımdan ayiracagim zaman da şimdiki evimde boş bi odam var ev sahibim gömme dolap yaptırmış o odayı bebeğime kullanırım eğer o zamana kadar burada olursak diye düşünüyorum 🌸
gokce66 AlmilaninAnnesiii asker esi değilim ama yine bi tayin sorunu olan adamın esiyim ve hiç oda düşünmedik direk park beşik ve iki kapaklı dolap aldık 😊
Udu AlmilaninAnnesiii polis esiyim gerek duymadik ilk basta bende cok istiyodum ama mantikli dusununce bizler icin cok sacma ve gereksiz odaya ihtiyaci oldugunda zaten alinir ama suan gereksiz yük tasiniken ve zaten 2. Tasinmada azi yuzu dagilacak onun yerine katlanir anne yani oark yatak aldik kendi dolabimizdan da kucuk bi alan ayardik insallah kullanmak nasip olur oğlumuza Allahin izniyle 🙏
minikmucizemmmmmm Sadece park yatak ve kendine ait ufak bir dolap almayı düşünüyorum evet ilk çocuk özeniyoruz ama bence gereksiz. Zaten burdan giderken 1.5 2 yaşında olcak e taşınırken zaten eşyalar zarar görüyor çocukta o yaşta odadan anlamıyor boş bir odam var oyun odası gibi ayarlayabilirim sadece oyuncakları vs için
emirtosveannesi AlmilaninAnnesiii biz yapmadık besigini aldik ve birde ona yetecek kadar sifonyer şuan için yeterli diye düşünüyorum bir yerde kalıcı olmayınca almadık belki ilerde dusunebjliirm