Ayse_3434 Okadar kötü ki böyle bir ağrı yok 37 haftalığım dün gece saat 1den 5 e kadar diş ağırır mı hiç uyumadım doktora da gittim birşey yapamayız dediler me yapıcam kızlar öneriniz var mı ya bu gecede ağrı yaparsa
Cdem21 Ayse_3434 karanfil yağı ve karanfil koyun dişinize gerçekten fayda ediyor benimde ağrıyor 35+1 im Şuan o şekilde hafifliyor bide d vitaminini aksatma sakın onu aksatıncada çok ağrıyor
Patricia Ayse_3434 valla ben 23-24 haftalarda diş etimden ve diş ağrısından çok çektim. Küretaj yaptı diş hekimi baya temizledi çok rahatladım. Ama son trimesterde sanırım diş hekimi hiç bişey yapamıyor. Sabret canım bebiş doğsun olmadı bir gösterirsin doktora
Cdem21 Ayse_3434 parol içebilirsin ama zırt bırt değil günde 1 kere iç fazla içme bana diş doktoru günde 3 kere içebilirsin dedi ama ben 1 kere içiyordum ve karanfil yağı parola gerek bırakmıyor
Ayse_3434 Cdem21 anladım teşekkür ederim zaten içsem 1 kere içerim gece içerim ki ağrımasın diğer günlerde karanfil denerim
Miz_ Benimde aynı sorunum var 35 haftalığım geceler zehir oluyor gittim dr a ama çekmiyor. Hem alt hem üst yirmilik ağrıyor apse de yapmış. Antiniyotik ve parol verdi 2 güne geçer ağrısı dedi . Gebelerin kullandığı antibiyotikten verdi
Ayse_3434 Patricia aynen canım son ayım olduğu için işlem yapamam doğumu tetikler dedi ağrı kesicilerle idwra et dedi doğumdan sonra gel ozaman işlem yaparım dedi
dygefe 31 haftalık hamileyim dün akşam dayanamadım artık ağrıya kanal tedavisi yaptırdım bebeğe hiçbir zararı yok