Gamzemree Merhabalar benim ilk gebeliğim su gelmesi herkeste aynı mıdır biraz sancım var ve çamaşırım çok ıslanmış su gelmesi yavaşta gelen bir şey mi cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Prenses34_annesi Gamzemree kimisinde birden gelirmiş kimisinde azar azar kişiden kişiye değişiyor canım idrardan farklı yapıda olduğunu anlarsınız zaten koku vs anlamında 🥰
Gamzemree Prenses34_annesi peki doğum ne zaman olacak hastaneye gitmem gerekir mi şimdi beklersem bir şey olur mu
Prenses34_annesi DemiranneMerve yani idrar gibi kokmuyorsa idrar şeklinde keskin bir kokusu yoksa zaten bir kere gelince devamı geliyor ve onu durduramiyorsunuz idrarı durdurursunuz ama şu gelince durmuyo direk bacaklardan akıyor
Prenses34_annesi Gamzemree bu konu hakkında hiç bir fikrim yok canım benim de ilk gebeliğim kimisi git diyor kimisi gitme diyor ama bence eminsen su olduğundan git riske atma en azından bakarlar eve dönme izin verirlerse de dönersin ama git bence bir ne olur ne olmaz 🥰
gkcnn Benim önce bi anda suyum geldi ve sonrasında devamlı sızmaya devam etti hastaneye gidin baksınlar bi duruma göre eve gönderiyorlar