Alymus Haftadayız henüz cinsiyeti öğrenemedik cumartesi inşALLAH 🙏🏻 bir kaç bir şeyler almak istiyoruz. İlk alınacaklar olarak neler önerirsiniz ?
Rapunzelinanasi Alymus bütçeniz yetiyorsa beşik, bebek arabası gibi büyük ürünler. Ocaktan sonra maalesef ki her şey çok yükselecek. En azından büyük ürünleri halletmiş olursunuz. Onun dışında iç zıbınlar gibi tek renk ve unisex ürünleri dr alabilirsiniz
Guzelanne56 Alymus zıbın hastane cıkısı bunlar parça yeni doğan kıyafetı gerısını 0-3 3-6 alabılırsınız çorap eldiven şapka önlük ince yelek alanılırsınız ılk bagara gelıyor soğuk oluyor yıne emzık bıberon cınsıyetı öğrenmeden ortak kullanılacak deyler küvet setı ıslak mendil bez kısısel Temızlık malzemeleri vs
Edafmo Alymus maddi durum elveriyorsa eğer, anne yanı beşik/tahta sepet beşik artık gönlünüze göre. Bebek arabası, elektrikli göğüs pompası gibi pahalı ürünleri almanızı tavsiye ederim
sliya30 Alymus ilk beşik derim ben 36+4 haftalık beşik hala almadım ve artıkça arttı Alacağım beşik 😁😁 bu hafta eşim alacak yada haftaya artık ben annemlerde doğacam zaten gidene kadar halleder bilseydim önce beşik alırdım 😁😁 ilk bebek arabası aldım bnce onu da al çıksın henen aradan
Seyma55 Alymus beşik ve bebek arabası taksitle bile alablirsiniz şuan çok pahalı Ocak da zam glicek diyorlar ortak renk olarak alablirsiniz .Anne bakım çantası olablir .Zıbın olablir beyaz sarı ortak renk 😀