Tubatgn Hanımlar, güzel anneler. Normalde internet üzerinden asla kıyafet alan biri değilim. Ama bu lohusa takımını almam gerektiğini düşündüm ve iyi ki de aldım. Kumaşı dokusu çok güzel. Değerlendirebilirsiniz 🥰
EmineDefneGokce Tubatgn sırf merakımdan mesaj attım sayfaya dün. 409 tl fiyat verdi. Değer mi derseniz değmez (almadım ama değmez cidden Eminönü güncel fiyatları bilmiyorum ama ordan alırım daha iyi)
nun1106 Tubatgn merhaba kendi web sitesinden mi aldınız trendyoldan mı? bende almak istiyorum ama web sitesi güvenilir mi?
Tubatgn EmineDefneGokce Ben Ankara’da gezdim pasajları bu kalitede bir ürüne 800-900 TL fiyat verdiler. Şu ekonomide bu fiyatlar normal geliyor bana LCW’de bile daha pahalı ve kalite düşük
Umay255 EmineDefneGokce site_life var ordan aldım 249 TL ama ürün çok güzel resim attım ona bak istersen kuzum pamuklu ve çok rahat
EmineDefneGokce Tubatgn 400 tl vereceksem eğer, önden düğmeli pijama takımı suwen marka alırım daha iyi galiba canım😌 sen bilirsin tabikiii
Umay255 Tubatgn bnde internet üzerinden aldım site _life 249 TL pamuklu bi kumaş ve çok rahat iki tane aldım buda üstümde olanı sabahliği da var
Tubatgn EmineDefneGokce Normalde hayatta almam instagram üzerinden ama yorumları beğendim bir arkadaşımda almış o sayfadan o şekilde aldım bende canım