Merhaba, Rabbim hayırlısıyla isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼
Ben hamile kalma isteği sürecinde fazla kilolarımı verdim, kan tahlillerimi düzelttim, sağlıklı beslenme düzenine geçtim, folik asit kullandım (hamile kalmadan önce 3 ay kullanımı öneriyor doktorlar), bebek isteme takıntısından mental olarak kendimi uzak tutmaya çalıştım (bence en önemlisi bu ne kadar stres yaparsan o kadar zor hamile kalınıyor bence), yumurtlama günlerimi hesapladım (28 günde bir düzenli adet gören kişilerde bir sonraki adet tarihinden 14-15 gün öncesi, bunun için uygulamalar var ben “ p.c. “ uygulamasından yardım almıştım), adet bitiminden sonra 2 gün aralıklarla cinsel ilişkiye dikkat ettim (yumurta 24 saat, sperm 72 saat canlı kalır). Korunmasız 1 yıllık ilişki sonucu henüz hamile kalınmamışsa doktora görünmekte fayda var hem erkek hem kadın için çeşitli tahliller yapılıyor.
Ne yaparsan yap hiçbir sorun yokken bile olmayabilir, sabırla hayırlısını istemeye devam etmelisin, her şeyin bir vakti var 🌺