Babyseymen İyi akşamlar hanımlar bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum bende...
deletedmom01 Babyseymen 12.haftada kiz gibi dedi yarin randevum var belli olur insallah 17.haftadayim.
seydam Babyseymen 12 buçuk haftalıkken doktorum yüzde yüz dedi sonra 19 haftalıkken devlet hastanesindeki doktorda erkek dedi hayırlısı inşallah hepimize sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin rabbim 😘😊
Babyseymen deletedmom01 bende 12.ci haftadayım 13 haftada ikili test için gidicem inşallah görünür cinsiyeti çok merak ediyorum bende sizinkide inşallah kesin görünür
Babyseymen 02efeninannesi bende erkek hissediyorum ama daha öğrenemedik çok heyecanlı bir şekilde bekliyoruz
Sedef 14 haftadan 18. Haftama kadar erkek olarak bildiğim bebeğimin dün itibari ile kız olduğunu öğrendim ☹😬
Neslihan_emre Ben 24 haftanin icerisindeyim halan daha net bisey soylemediler bi kiz bi erkek diyip duruyolr 🙂
Ftmkya Neslihan_emre ay seninde ilginc cnm detaylıya girmedin mi orda kesinleşiyo diyolar kacıncı hfda kız kacıncı hfda erkek dediler
Ddy_34 Neslihan_emre gamzeozer16 size avitide yapıldı mı avitide değeri 0.99 olarak çıkmaz yüzdelik değer olarak çıkar mesela %60 gibi muhtemelen igg bakılmış size o da antikor vücutta var demek Bu durumda avitide testi yapılır dediğim gibi 1 hafta falan sürüyor ordan gelecek olan değere göre sizi yönlendirirler. O da muhtemel yüksek gelir ve içiniz rahatlar Umarım açıklayabilmişimdir :)
Sedef Evet kesin demişti bi kızım olduğu için erkek olacağını duymak bizi sevindirmişti 1 ay sonra kız olduğunu duyunca sevinsekmi üzülsekmi bilemedik 😊Herşeyin hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi çok önemli değil
SmyySyl Sedef neye gore dedi kesinliğini peki cnm yanı gosterdimi direk pipi bu diye ? kız kardes iyidir bosverr allah saglıklısını hayırlısını nasip etsinde erkeginide kızınıda verir🙂
Busrabnrby Babyseymen bende hep oglum olcak diye hisederdim daha tam net ogrenemdik hala ben 18 haftamdayim 17 haftada doktor kiza benziyo dedi ama bebegim ters oldugu icin net solemedi yani kendini erkek hisediyom diye sartlama kiza benziyo diyince ben bi tuaf olmustum
Babyseymen Busrabnrby hayırlısı diyelim eli ayağı sağlıklı olsunda zaten ilk çocuğum kız erkek fark etmez
Ozlemerdinc Haftadayım 12. Haftada 16. Haftaya kadar bekle dedi doktor emin olmadığı için mi söylemedi acabalar bu haftalarda gitsem belli olur mu?
Canemm45 Ftmkya banada bakar mısınız cinsiyeti biliyorum ama merak ettim benim 1998 eşimin 1995 veson adet tarihim 29 ağustos 2018