Dilos1717 Özel hastanelerde ikili tarama test fiyatları ortalama nedir? Benden 1200 istediler başka birilerine soruyorum farklı özel hastanelerde 200-300 deniyor anlamadım ?
Guzelanne56 Dilos1717 ben 5 ay evvel 250 tlye yaptırdım 1200 çok bence başka hastaneye baktırın alıp Sonucu yurt dışına gondermıtorlsr abartmasınlar
Zmraemr Dilos1717 1200 mü alınan sadece kan ya o kadar vermeyin .Kasım’da yaptırdım 250 muayene+180 ikili testi icin verdim
Dilos1717 Yani bi ense kalınlığına bakılıyor benim bildiğim birde kan testi bu kadar fiyat farkını hiç anlamadım bir buraya yaptıranlara sorayım dedim. Çok fazla detaylı ultrason değil sonuçta ikili test yani. 61lazkizi61 Caze Zmraemr Edafmo Nursl7
Caze 3 ay önce özel bi hastanede 200 liraya yaptırdım bi tüp kan alıyorlar alt tarafi neden o kadar istiyolarsa
Edafmo Dilos1717 evet, normal komtrol günümde gittim her gittiğimde baktığındaki gibi ultrasona baktı ense kalınlığı iyi dedi 1 tüp kan verdim o kadar… Ben detaylı USG ye bile 900₺ verdim
Caze Dilos1717 farklı yerleri arayın bence sonuçta ense kalınlığını normal muayenede bakıyor bi tüp kanda da değerlere bakılıyor cok istemişler