Kızlar ben adetin 3. Günü gittim 2 senedir istiyoruz olmadı bi tedaviye başlamak istiyorum dedim. Kanlara baktı bi sorun yok zaten öneceden de birçok kez bakıldı yumurta takibine başlayalım adetin 12-14. Günü gel dedi. Bende ovulasyon testi yapacağım daha erken yumurtlama görürsem geleyim mi dedim yok onlarla işimiz yok sen dediğim gün gel dedi. Dün 11. Gündeydim ovulasyon yaptım baya belirgin çıktı bugün yaptım silikleşti. Gittim doktora bu sefer farklı birisiydi ilk başta 1 tane yumurta var dedi sonra da yokmuş o kist dedi bide polikistik over var dedi bu kadar. Ben dün ovulasyon da yumurtlama görmüştüm dedim klomene neden başlatılmadın dedi yumurtlama göremiyorum ben dedi. Bu testler yanıltıcı mı o zaman neden hiç yumurta görülmedi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum artık çok yoruldum her ay boş geçiyor hiç tedaye başlanmıyor. 21. Gün gel anlarız yumurtlama olmuş mu diye dedi. Beni ne ilaca başlattılar ne bişey tedavi uygulamak istemiyorlar asla neden böyle ya.resimleri de ekleyim bi bakın yumurtlama olmuş mu sizce de siz neler yaptınız bu süreçte ne kullanmıştınız yardımlarınıza ihtiyacım var ben çok yoruldum