Kucuk_melegim Kizlar uyurken bacağimin arkası kitleniyor resmen kimildiyamiyorum sizde de oluyor mu magnezyum kullaniyorum
HRHR Kucuk_melegim Sorma ya çok berbat bir şey ben de yaşıyorum magnezyum da kullanıyorum ama hamilelikte olabilecek bir şey galiba Dün doktoruma da söyledim ama yapacak bir şey yok yani doğuma kadar olabilecek olan bir şey
Harunnazli Kucuk_melegim bende de oluyor o şikayet maalesef 21 haftalığız bir haftadır kramp çok oluyor birde karnım şişmiş gibi sığınamıyorum artık sürekli uyanıyorum ☺️
HRHR Kucuk_melegim aman bunu bilmiyordum vala ilkkez duydum benimde bebeğim erkek ondan demek bu agrılar
ilkanneyim06 23 haftalık erkek annesiyim benimde aynı adamı öldürür öyle şiddetli ki magnezyum falan kullansanda boş
2ters1duz Kucuk_melegim 29 haftalığım 2 gün önce gece uyurken az bişey esneyim dedim Aman Allah’ım ölüyordum zor tuttum çığlık atmamak için bir kramp girdi anlatamam ova ova vi hal oldum hala aprır geçicek dye sabrediyorum
Merveluk Günlük bir tane maden suyu içmenizide öneririm sodyum oranı düşük olsun ona dikkat edin 34+0 ım hala bacak krampları var osteocare ve günlük bir soda rahatlatıyor
2ters1duz Merveluk osteocare içiyorum ama faydası yok sanırım maden suyuda gün içinde aklıma geliyor unutuyorum içmeyi unutmuycam bundan sonra teşekkür ederim🌺
Kucuk_melegim HRHR valla annem oyle bende yaşamamiş mesela diyer iki erkek kardeşimde onunda arka bacağına kramp giriyormuş