Miranmom Boyadım saçlarımı daha önce ama hiç açmadım açıcı sürsem sıkıntı olurmu 36 haftalığız yapan varmı 🤗
Summerwine Miranmom ben hamilelik öncesi yapmıştım arkadaşımla mahvolduk hamileyken yapmanızı asla tavsiye etmem çok ağır bir şey 😐
Tugbaakcy Miranmom ben açtım ancak hamile değilken. Getirden almıştım. Hamileysen yapma kuzum çokkkk ağır kokuyor ki ben boya kokusuna bayılan bir insanım. Kendin yapacaksan çok zarar görürsün. Allah korusun🙏🏻 doğumdan sonra sözüm olsun tarif bile ederim sana çok kolay aslında ben 2 defa üst üste bile açtım 0 yıpranma. Kızıldan dahi döndüm siyahtan döndüm. Ama şuan yapmanı hiç tavsiye etmem
Betullllmirac41 Tugbaakcy ay bende siyahtan dönmek istiyorum 4 ay oldu boyadığım bana bilgi verirmisiniz yıpranmadan nasıl açtınız saç renginizi benm de bu bilgiye ihiyacım vardı valla çok pişman oldum siyah yaptığıma daha öncesi sarıydı 🤦♀️
Bbilim118 Tugbaakcy yıpranmadan nasıl açtın cnm bende istiyorum ama korkuyorum yanar diye kuaföre güvenmiyorum kendimde evde yapsam yakarmıyım bilmiyorum
zumzum Ben dün diplere yakın ama diplere gelmiycek şekilde bir ombre yaptırdım. Saçlarım koyu sarı normalde ombremi platin yaptırdım. Diplere gelmezse bi sorun olacağını sanmıyorum. 😊
Biromur Miranmom kiz kardeşim hamile 3 kere filan açtı galiba saçını kokusu rahatsız etmemiş pek ben saçımı boyayınca bile daralırım normalde
zumzum Miranmom Ay Allahım vallahi çok büyük değişimmm. Siyahta kendi saç renginiz mi boya mıı buarada?
zumzum Miranmom Hahah vallahi dibine açıcı olayı hakkında pek bilgim yok açıkcası ne desem yalan olur. 🤭🤭🤭 Bende kendimi çok bakımsız ve çirkin hissetmiştim. Dayanamadım daha fazla vallahi alışmışım da sarı saçlarıma. Psikolojik olarak çok iyi geldi havalı havalı gezerim inşallah doğuma kadar inşallah.🤣🤣 33+6 🧿🤩
Tugbaakcy Miranmom aşkım o perileri uzaklaştırrr😂 o periler şuan saçımı bok sarısına çevirdii😂 2 haftada bir enn az boya istiyor kızıl çok çabuk akıyor 2 günde yıkan ilk boyadığın anki etki gitmiyo benim aklım siyahta şuan 14 haftayı geçiyim doktora sorcam🤦🏼♀️ yada ombreye gidicem bok sarısı kafamla ve diplerimin koyu kumrallığı hep kızıldan 😂
Miranmom zumzum dibinden kana karışmadığı için sıkıntı olmaz diyorlar solumak kötü diye ama yapicam sanırım biraz google bakınayım 😂😂
zumzum Miranmom Kız Allah iyiliğini versin o kadar riske giremezdim ben. Bari kuaföre gittt. 🙈 Ankarada oturuyoruz 600 lira bi ombre, kuaför diyatları da uçmuş, uzun süre kullanacağım bişey olduğuiçin yaptırdım elim titreyerek.🤣
Papatyaa_01 Miranmom yıllar önce yapmıştım arkadaşımla yaptık ama beceremedik tabi saçım o rengiyle o görüntüsüyle neye döndü bilmem o açıcıyı2 3 yıl saçımdan atamadım yani bi daha mı tövbe evde uğraşmam açıcıyla :) kendim boyarım ama düz siyaha boyuyorum açıcıya girişmem yani
Miranmom Papatyaa_01 ahahahahahah uçları dipleri farklı oluyor ben çok uğraşıyordum bir ara ama bıraktım 😂😂 bir iki gün romanlar gibi gezdim 😂😂