Busra1822 Arkadaşlar merhaba Kastamonu şehir hastanesinde bildiginiz veya memnun kaldığını kadın dogumcu varmı detaylı ultrason için gitmek istiyorumda
Esraasrcbs Busra1822 Detaylı ultrasonu kadın doğumcu yapmıyor en alt katta ultrason bölümünde yapıyorlar sonra sonuçlara doktor bakıyor
Nuur2124 Busra1822 Anadolu Hastanesi -Metin Şentürk kesinlikle bir senedir çektiğim ağrı sızıyı tek bir senasta bildi .İçinizi rahatlaticak en iyi doktor.Diher doktorlarla 1 buçuk senem boşa ve ağrılarla gecti
Busra1822 Esraasrcbs ben önce doktorun yinede muayene etmesini istiyorum şehir dışından gidicem çünkü . Bildiğiniz doktor varmı memnun kaldiginiz
Esraasrcbs Umarım randevu alabilirsiniz çünkü çok zor ben ne zamandır deniyorum ama olmuyor😅 Melike Yıldırım var diğerlerine göre o en azından iyi Hürrem hocaya da iyi diyorlar. Bir de iyi zamanlarına denk gelmek lazım maalesef özelde ki gibi bir muamele yok 😑
Esraasrcbs Busra1822 Ayrıntılı ultrasona bana 3 ay önceden randevu vermişlerdi ikiside zulüm. Zaten cihazlar kötü doktorlar bebeği göstermiyor bile İmkanınız varsa Anadolu hastanesine gidin derim ben Dursun hocaya gidiyorum memnunum
Esraasrcbs Evet özel hastane muayene 315 sanırım kan idrar fln tahliller ekstra ücret onlarda tutuyor 300 e yakın