Zarifepatlak Kızlar ben büyük bi fabrikada çalışıyorum ucu demirli iş ayakkabisi giyiyorum sürekli ayakta duruyorum oda çok ağrı şişme ve varis yapmaya başladı bunun için kadın doğum doktoru giymemem için rapor veriyor mu bilginiz varmi
Edafmo Zarifepatlak iş güvenliği gereğince giymeniz gerekiyorsa aksi durumu onaylayamaz doktorunuz bence
Kuzeyinannesi0660 Zarifepatlak kaç haftalık hamilesin iz. Şirketiniz sizin için uygun olacak daha hafif bir işte görevlendirmeli sizi
gulsumd1 Zarifepatlak merhaba ben iş güvenliği uzmanıyım böyle bir şey mümkün değil maalesef yani doktor böyle bir rapor veremez belki iş yeri görev yerinizi değiştirebilir
Honeymom17 Ortopediden terlik istirahati aliniyor ama.demir ucluysa is guvenligi acisindan vermeyebilirler canim
Zarifepatlak gulsumd1 Is yeri güvenlik uzmanları söyledi bunu bana doktorunuza söyleyin size uygun rapor versin bizim için sıkıntı yok dedi
Eylem1- Eğer çalıştığınız yer hamileliğinizi biliyorsa sizi yormayacak örneğin masa başı bir iş vermesi gerekir . Yani daha hafif bir iş yapmanızı sağlaması gerekir . Haftalık çalışma saatleriniz de 7.5 saatten fazla olamaz.