Kubrabsyg45 İnanılmaz mahvediyor beni .. 3 gündür uykumdan uyandırıyor. Gün içinde oturamiyorum hareket edemiyorum. Sızı var sonra batma hissi oluyor. Böyle olan var mı çözümünü bulan artık dayanılır gibi olmuyor. Çevremde olanlar normal normal diyor ama 🥺🥺
Cagmer Kubrabsyg45 ben de çok yaşadım bebek aşağıya düştükçe geçiyor maalesef o zamana kadar geçmiyor 🥺 kaç haftalıksın?
ssusarii Kubrabsyg45 benim de sağ tarafım aynı şekilde yatarken otururken her şekilde batıyor kemiklerim kırık sanki birbirine geçiyor gibi :( sol tarafta da sırtım kürek kemiğim tamamen felç gibi :( doktorum da normal olduğunu söyledi dayanmaktan başka çözüm yokmuş maalesef :(
Minikfasulyeee Kubrabsyg45 malesef çok kötü bi acı bende 35.haftamdayım bir aydır falan böyle iki tarafım birden batıyor benim çözümü de yok ne yazıkki :( doktor normal diyor magnezyum verdi hafifletmesi için ama bişeye yaradığı yok açıkçası
SebnemRasit Evet ben ben o kişi ben kaburgam çürüdü sanki sağ taraf aynı dediğin gibi. Çözümü yok doktor olur artık dedi 😑
Kubrabsyg45 ssusarii dayanmaya çalışıyoruz da nedir bu çektiğimkz 🤦 sürekli bakıyorum acaba kızarıklık yara falan var mı diye yok bariz içten olan bişey kırılıyor sanki dediğiniz gibi
Kubrabsyg45 Minikfasulyeee daha önceki haftalarda olmuyor muydu sizin ? Benim mi erken başladı acaba 😏