Zuhal60 Herkese merhaba. 17+4 olduk çok şükür. Bir kaç gündür şiddetli bir karın ağrısı yaşıyorum sanki kabızlık gaz sancısı gbi ama kabız değilim. Nedeni nedir ya da benim gibi bunu yaşayan var mi aranızda?
Zeynep89 Zuhal60 bennn en basindan şuanki 36+2 ye kadar hep yasadim . Doktorum kanama akinti karinda kaskati sertlesme su gelmesi gibi bi durum olmadikca normal demisti. Buyuyor.
Mutlulugummm Bende 6 haftalik hamileyim bugün çamaşır aşmak için biraz ağır kaldırdım sağ kâşigim ağrıyor birazda karnım bebeğime bsey olmuş mudur kanama vs yok korkuyorum😣😣
Zuhal60 Mutlulugummm yok olmamıştır kanama vs. Olduğunda doktora gidin. Ama ilk haftalarda kasık ağrısı oluyor zaten
Zeynep89 Ama ben hep dikkkat ettim agridan sonra corap giydim usutuyorumdur belki diye biraz dikkat edin. Cok ayakta durmayin. Dinlenin bol bol
Devran 13+4 oldum yaklaşık bi kaç gündür karnım bahsettiğiniz gibi ağrıyo kabız değilim gaz zaten çok var ve tutmamaya çalışıyorum e üşütme desek ayaklarım kalın giyorum ve üstümüde kalın giyorum hamile taytı karnımı kapatıyo ama genede ağrıyo cevapları takip edicem
Zuhal60 Devran bende aynı işte canım benim kabız değilim gaz yok. Kuru ağrı yani. Kasık ağrısı falan da değil direk karın ağrısı. Birde özellikle sabahları çok oluyo bu ağrı ile uyanıyorum
Devran Zuhal60 bende aynıyım bide bu sıra hem büyük hem küçğk abdestte çok çıkıyorum bende anlamadım çarşamba doktora gidicem rapor yazdırmayanuyku da çok yaptığı için ama genede hayırlısı Allahtan