Tubiti Kızlar mide ekşimesinin çocuğun saçlı olması ile ilgisi var mı. Bu durumu yaşayanların bebekleri saçlı kı doğdu
SebnemRasit Tubiti kaçıncı haftada başlar bilmiyorum ama 33 haftalığım aşırı yemek yiyip kendimi bunaltmadığım sürece mide sorunu yaşamıyorum ki midesi rahatsız olan biriyimdir. O zaman benim bebek saçsız heralde 😂😂
HSena38 Tubiti daha görmedim ama olmadığını söylüyorlar 37+6 dayım gece uyumadan yersem ekşime yaşıyorum.😊 Rahimin mideye yaptığı baskı ile alakalı 🌸
Mervecimmmm Tubiti Zannetmiyorum bebeğin saçıyla midenin ne alakası olabilir ki doktorlarda zaten onaylamıyor böyle bir şeyi. Benim normalde de reflüm var ve hamileyken de beni aşırı rahatsız ettiği oldu mide ilacı kullanıyorum şuan
Tubiti SebnemRasit benim de sürekli olmuyor ama bazı zamanlar aşırı oluyor. 26.haftadan başladı benim. Şimdi 35+2 deyim. Bazen gece uykudan uyanıyorum. Bakalım ne çıkacak meydana 😂
Tubiti HSena38 benim gün içinde durup dururken bile oluyor. Gece daha çok tabiki. Fazla baskıdan oluyor sanırım.
Tubiti Mervecimmmm Allah şifalar versin size de . Bende okuyorum araştırıyorum ama işte merak . Acaba diyorum öyle olan var mı 😊