tubiii11 Kızlar 5+5 haftalık hamileyim dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum ama canım cig köfte cekti (komagene) abartmadan yesem bir zararı olur mu ?
mysweetbabyy tubiii11 bu konu hakkında em az 50000 tane post var arama motoruna yazıp okuyabilirsiniz
HSena38 tubiii11 etsiz sorun olmaz bol bol yedim diyebilirim 🤣🙊 Çok acı olmadan etsiz de sorun yok afiyet olsun 🌸😊
tubiii11 mysweetbabyy daha yeniyim burada o yüzden bilmem ne kadar post olduğunu bilmemem normal :))))
Cagmer tubiii11 ne gibi bir zararı olabilir ki. Doktor en başlarda maydonoz hurma bitki çayı sakat at falan yeme içme onun haricinde canın ne istiyorsa ye iç dedi etsiz çiğköftede herhangi tetikleyici bir şey yok. Ye gitsin bebişin bayram etsin 😂
Cagmer tubiii11 hurma yememelisin düşük yapma riski var. Son ayında o da doğuma yakın zamanda tüketebilirsin süt yapsın diye.
Emine_pektas01 tubiii11 walla ben de 6 haftalık hamıleyım ama gayet yiyorum canım aşırı cekmıstı yerim çok şükürde birsey olmadı ya oyle herseyı yememezlık yapmayın bence yok onu yeme yok bunu yeme yiyin gitsin 😂😂
busegv 21 haftalık hamileyim şu zamana kadar en az 50 dürüm yemişimdir normalde de çok seviyorum ama hamilelikte günlük yiyorum neredeyse