dmtturan Gebelikte sakız çok çiğnenirse ne olur ? Bebeğin salyası çok olurmuş ya da tuvaletini çok yaparmış 😂 başka neler duydunu sakızla ilgili yorumlarınızı ya da deneyimlerinizi alayım hanımlar. Sakızı çok severim mide de açıkmışlık hissi çok yapıyor belki bebeği de etkiliyordur dur acabaaa mı ? Dedim
melegimhosgeldin1 dmtturan Cilel yeme çilli olur😂😂😂Et eleme kırmızı olur Cirkine bakma çirkin olur varda var😂😂😂😂Napim ben acmi kalım 😂😂😂😂😂
Papatyaa_01 dmtturan aynı şeyleri duydum bide çocuk geveze olur dediler 😂😂 hergün çiğniyorum valla hamilelikten önce bu kadar çiğnemezdim 😂😂
dmtturan melegimhosgeldin1 ay sorma ya napıcaz ozaman ahahah o bakma konusuna inanıyorum ister istemez kınıyoruz şuan çok dikkat ediyorum ama önceki düşğndüklerimi allah affetsin 🤭🤭🤭
dilinkopsunemi-bisus melegimhosgeldin1 kanlı et kısmı doğru ya ben inanıyorum ona 😄annem poposunu ellemiş popomda bi süre pembe lekeler varmış
Esrakaratepe Valla canım toprak çok çekiyor sakız çiğneyince azda olsa o istek azalıyor 37+3 üm hamileliğim boyunca ağzımdan sakız eksik olmadı bunu yazarken bile var 😂😂 banada kına yaktırmadılar sebebini bilmiyorum ama birde ciğer elletmediler.
dmtturan Papatyaa_01 Allaaahhh can çekiyor sakızsın bir hayat düşünemiyorum ama eskisinden daha az çiğniyorum 😂😂😂
Minigim38 dmtturan kulağının üst kısmında tüyler var kilo aldıkça dökülür diyorlar inşallah dökülür bide kız bebeğim tüylü olsa ne kötü gözüküyor 😅😅
Der_0 dmtturan Sakız çiğneme kulağı ağrır, kırmızı erik yeme lekeli olur ,ete dokunma leke olur , soğuk su içme zatürre olur, patlamış mısır yeme yaramaz olur, çağala (yeşil badem) yeme çatlar bla bla blaaaa