_gmzenur_ Kızlar 27+2 haftalık hamileyim 4 gündür vajina (pelvis) kemiğim ağrıyor bacaklarım açık yürüyorum resmen😢yürüdükçe bacaklarım hamlamış gibi ağrı ve acı hissediyorum sizce normal mi bu durum yoksa erken doğum başlangıçı olabilir mi?
Eldgrn _gmzenur_ 26+1 den selamlar 2 3 gün önce benimde çok vuruyordu bebek aşağı vuruyor şimdide çok canımı acıtıyor dayanmaya çalışıyorum çıkacak gibi hissediyorum artık
2prenses1prensannesii _gmzenur_ 27+0 haftalığım bendede aynısı var canım geceleri bile yatamıyorum yürüyemiyorum artık mide yanması kasık ağrılarım bacak ağrılarım başlamış artik bebek büyüdükçe yeri daraldığı için baskı yapıyor
LauraG _gmzenur_ ben de kasiklsrda agri sikayetiyle gittim. Rahim uzunluguna bakildi sorun yok dendi ve magnezyum verildi
1Boncuk _gmzenur_ 28 haftalık hamileyim ve gün boyu hem bacak hem vajina kemik ağrım var doktora son gittiğimde de söyledim ve normal olduğunu söyledi bebek büyüdüğü için oluyormuş bende artık alıştım ağrıya normal geliyor 🤯
_gmzenur_ Eldgrn Bebeğim benim de sürekli vuruyor ama kemik ağrısından korktum ben canım internette erken doğum başlangıcı olabilir yazıyor korktum🙏🏻
Gurleremine Merhabalar birkaç gündür ben de aynı şey var dururken çok hissetmiyorum ancak özellikle yürürken anlattıklarınızın hepsini yaşıyorum😶 umarım en kısa sürede geçer. (25+4)
_gmzenur_ Gurleremine Bu ikinci gebeliğim aslında ilkinde bunları hiç yaşamadım korktum açıkçası köyü birşey olmasında ağrısına razıyım🙏🏻 inş geçer canım en kısa zamanda hepimizin🙏🏻🌸
Eldgrn _gmzenur_ iki üç gün ben de çektim canım o ağrıyı hatta bir ara şey dedim kendi kendime ha dedim sancı falan başladı erken doğum olacak herhalde şimdi ayırt edemiyoruz ya yani en azından ben edemiyorum daha bilmediğimden dolayı nasıl bir şey olduğunu adım atamıyordum ağrısından sol tarafta Ağrı’da değildi doğrusu sancı giriyordu
_gmzenur_ LauraG Benim kasıklarım sürekli ağrıyor canım artık normal gibi geliyor hamile kalmadan önce de çok ağrım alıyordu
Bebekdelisi _gmzenur_ 28+1 hala devam edıyor kı ben erken dogum sebebı yatıstaım yattım halde bıle cok
Prenses34_annesi _gmzenur_ yani şöyle söyleyeyim 27+5 den selamlar🥳 size benim ilk yatigimda böyle düz yatınca sanki belim çıkacak gibi oluyor sonra sola dönüyorum e gece haliyle lavobaya kalkıyorum sağ kasıktan bir ağrı giriyor yürürken sorma topallıyorum artık vajina ağrım aman aman hiç olmadı canım içini ferah tut doktoruna da danışabilirsin 🥰