Aenia Siracinannesi Ne güzel iştee aynı modelden bende de var ,canın sagolsun söyler yeriz diyor da iste yine de ev yemeği farklı oluyor insan yapmaya çalışıyor bir şekilde 🤣
Siracinannesi Aenia kaç gündür aldı dışarıdan yada kahvaltılıkk yaptık falan yeter artık kıyamıyorum kendisi çok sever ev yemeğini 😂
Siracinannesi Aenia canım bişey istemiyor diyip lahmacun yapmaya geçtim şuan sjsjjssns inşallah çocukla sonunu da görürüm 😂😂
ebrarmom08 Siracinannesi bamya çorbası etli pilav yaprak sarma dünden kuru patlıcan yemeği vardı bide el açması baklava 😃😃😇
Siracinannesi ebrarmom08 ohh oh maşallah Allah bereketini arttırsn inşallah 🙏😍 bu ne hamaratlik kizzz 😂😂
Aenia Siracinannesi Yaaa🤣🤣 başladığınız gibi kolayca biter inşallah ,kolay gelsin ,şimdiden afiyet olsun 🥰
Siracinannesi Aenia ay reklamda gördüm canim çekti 😂 ben bunu yaparım dedim başladım sjahajaj 😂😂 hamurunu yaptım bir içini hazırlayip pisiricem inşallah 😂
Siracinannesi sedamom00 ayy çok geçmiş olsun canım benim boşver yat iyi olmana bak ☺️ ne güzel görümcen iyi biriymiş buna da şükür 🙏😍
sedamom00 Siracinannesi Allah razı olsun canım hamileyim birde bacaklarıma vuruyor kramp ağrı o yüzden ayakta duramıyorum yapıyor Allah razı olsun 🤲😊