Aenia Siracinannesi Geceden hamur mayaladim attim dolaba.. Gücümü toplasam biraz sosis vs alıp pizza yapicam canım istedi 😅 onun dışında da bir şey yok vallahi, hamurlu yemek günü bizde tembellik günü, yanına Bi çay veya ayran tamam 😂
en_guzel_emanetlerim Siracinannesi 6 haftalık hamileyim aşırı bulantım var yaptığım hiç birşeyi yiyemiyorum zaten mecbur eşim için yapıyorum bugün canım sigara böreği bide sarımsaklı yoğurtlu makarna istedi eşim normalde akşam yemeklerinde Kahvaltılık asla yemez benim için akşam kahvaltı yapalım sigara böreğinin yanında bide kaşarlı menemen yap dedi bugün bizde menü menemen makarna sigara böreği
Nursl7 @Siracinannesi kızım hasta tavuk suyuna Şehriye çorbası yapıcam eşim gece gelecek bende kendime ne yapacağımı düşünüyorum 😃
Siracinannesi Nursl7 oh miss çok severim şehriye çorbasını 😂 bende düşünüyorum ya birde çok yorgunum arrtik pratik bişeyler olsa iyi olacaaak
Siracinannesi Aenia ohh miss benimde canım çekti vallahaa 😂 ama ben bu bebişle hiç hamur işine giremem 😂
Aenia Siracinannesi Valla geceden hamuru yapmasam her şey farklı olabilirdi 😅😅 ciddi anlamda yoruyor bebeler ama isteyecek kimse de olmayınca iş başa düşüyor 😑
Siracinannesi en_guzel_emanetlerim ay seni cok iyi anlıyorum 22. Haftaya kadar mide bulantısı beni mahvetti sen yine mutfağa zorlada olsa girebiliyormuşşun ben önünden geçemiyordum 😑 boşver çok bile kuzum afiyet olsun 😍
Nursl7 @Siracinannesi bende öyle valla kızım 19 aylık 21 haftalıkta hamileyim belimin ağrısından zor kalkıyorum dün evi toplayayım kışlıkları çıkarayım dedim ama akşamına ben dağıldım 🙂🙂🙂🙂
Siracinannesi Nursl7 ayy benimki de sünnet oldu 4 aylık hiç keyfi yok kuzumun 😔 o yüzden pratik şeyler benim için iyi oluyor bu aralar
Siracinannesi Betul2626 oh miss bende de ıspanak var ama çocuk durmuyor ki onu yikmasii çok uğraştırıyor yapamıyorum 🙄 size afiyet olsun 😍
en_guzel_emanetlerim Siracinannesi geçen gün fırında sebzeli Tavuk şehriyeli pilav mercimek çorbası yaptım asla yemedim bi sonraki gün nohutlu pilav Tavuk tarhana çorbası yaptım onuda yemedim dün balık kizarttim salata Domates çorbası yaptım sadece salata yedim günlerdir açım tam 3 gündür yemek yiyemedim akşam yediğim salatayla duruyorum bugün ilk kez canım saçma normalde yüzüne bakmayacağım biseyler çekti oda açlıktan dolayı heralde yaptım ama bilmiyorum yiyebilecek miyim inşallah yerim
Siracinannesi Aenia yaa bebiş gecee de uyumuyor sünnet oldu birde dişleri çok kaşınıyor çok huysuz akşam uyusa da bende uyusam diye bakıyorum bu aralar 😂
Nursl7 @Siracinannesi geçmiş olsun aynen öyle benim içinde geçerli bu durum kızım 1 haftaya yakındır hasta
Aenia Siracinannesi Uyy Allah kolaylık versin ben bebisler yoruyor derken hamilelik olarak bahsetmistim kendimden pay bicerek 😅 tabi sizin daha da yorucu .. Esiniz yemek secmiyorsa Bi makarna Bi çorba yapın tamam mis 😂