Kızlar sabahın 6 buçuğundan beri uyuyamıyorum ağrım sızım yok aşırı kalbimin attığını hissediyorum ve yatarken daralıyorum nefes alamıyorum sanki sabah tansiyonumu ölçtüm 13-8 çıktı normalde hep 10-6 oluyordu benim ve bugün bebeğimin hareketleri çok durmadı hala da hareket ediyor kıpır kıpır. 35+6 dayız sizce sebebi ne olabilir ?

Cagmer tuzlu yemeyin yarım limon sıkın sade sodaya karıştırın için turşu tarzı şeyler yemyin benim üçüncü gebeliğimde yüksek tansiyon şikayetim vardı dikkat edin günde 3 kere ölçüp takip edin tansiyonunuzu

Betusgunes sabah suya limon sıkıp içtim ama bi daha kontrol etmedim tansiyonumu ama aynı şeyleri yaşıyorum.

Cagmer tekrar kontrol edin ve 14.9 lari görürseniz beklemeyin hastaneye gidin doktorunuzu arayın gebelikte yüksek tansiyon normldeki gbi olmuyor 14 8 14.9 yüksek sayılıyor gebelikte bilginiz olsun Rabbim acil şifalar versin inşaallah dinlenin yormayın kendinizi

Betusgunes çok teşekkür ederim ♥️ Sabah yengemde ölçmüştüm şu an bir yere gitti gelsin tekrardan bakacağım tansiyonuma.

Cagmer umarım düşmüştür kilo alımı çok olduğunda yada kilolu gebelik olduğunda nefes darlığı çarpıntı ve tansiyon oluyor sanırım doktorum bana öyle demişti ben oyleydim çünkü

Cagmer peki tuzlu cokmu yiyorsunuz yada hamur işi hamur işide tansiyon yapıyormuş ben hamur işi çok yiyordum kilonuz normal yoksa tansiyon icin

Betusgunes evet karbonhidratı tüketiyorum maalesef doktor kes dedi ama doymuyorum napim 😂