Hurmuz16 Loveee aç tok hiç farketmiyor canım sabah akşamda hiç farketmiyor ben 2 hamileligimdede akşam yaptım çıktı rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏❤️
Mervecimmmm Loveee Canım benim hiç moralini bozma günü tutmamıştır bi sorun yok demiş doktor zaten günlerine dikkat et vitaminlerde hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar kısmetse olur inşallah bir daha ki aya 🌺
catandgirlmom Loveee hımm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüze göre olur ❤️ https://mutluresim.com/ Bu linkte tıklayın resmi yükleyin linki kopyalayıp burada yoruma yapıştırın
Yenianne66 Loveee geçmiş olsun diyeyim bu yüzden ben de yapmak istemdim o tek çizgiyi görmek istemiyorum geçen ay altı tane gebelik testi yaptım 😅
Loveee Mervecimmmm Aminn Allah razı olsun inşallah Rabbime bıraktık napalim vardır bı bildiği mutlaka hayırlısı ne ise o olsun 😔🤲
Loveee Zln2152 sonuç negatif ama sol kalcamdan belime doğru vuran bir ağrı var neden olabilir uyutmadi bu saate
Zln2152 Loveee bilemiyorum ki canım ne desek doğru geç döllenme mi nedir bir kaç güne yine adet olmazsan kan ver bence, çünkü en doğru sonucu o verir
Loveee Zln2152 tamam olur usuttum heralde şimdi de midem kötü oldu ama geçti en son artık önümüzdeki ay olmazsam anlaşılır zaten o zaman belli olur canım nasip artık
Loveee Mervecimmmm haklısın nasip artık anlamadım usttum sanırım az önce de midem kötü oldu şimdi geçti ama